WhatsApp
Infolinia 123070604
Zamówienia złożone i opłacone w 2024 roku będą zafakturowane z datą grudniową.

Grill kontaktowy podwójny dół gładki 48x23 | Hendi 263808

Kod: 263808
Dostępność: duża ilość
1286.45
1286.45
1222.13 1222.13 cena z kodem: HEN5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Wysokiej jakości profesjonalny grill kontaktowy HENDI 263808 z ryflowanymi płytami grzewczymi u góry i gładką płytą grzewczą na dole. Dzięki powierzchni grzewczej o wymiarach 47,5x23 cm, urządzenie nadaje się do wszelkich zastosowań gastronomicznych. Szczególnie polecane jest do opiekania pieczywa (kanapki, bułki do kebaba itp.), mięs, warzyw, a także szybkiego podgrzewania wszelkiego rodzaju produktów spożywczych.

Powierzchnia grzewcza grilla jest wykonana z żeliwa i pokryta powłoką ceramiczną. W komplecie znajduje się szczotka do czyszczenia oraz tacka na tłuszcz i resztki pozostałe po grillowaniu. Tylna krawędź ochronna pomaga w zachowaniu higieny oraz ułatwia czyszczenie opiekacza. Termostaty z płynną regulacją temperatury do 300 st. C pozwalają na precyzyjne dobranie parametrów pracy grilla. Po podniesieniu każdej pokrywy, uchwyt znajduje się na wysokości 53 cm, a dzięki mocnej sprężynie podtrzymującej płytę, nie ma ryzyka że grillowany produkt zostanie zgnieciony

PARAMETRY:

  • Moc: 3,6 kW
  • Zasilanie: 230 V
  • Płyta grzewcza dolna: gładka
  • Płyty grzewcze górne: ryflowane
  • Wymiary zewnętrzne: 570x370x210 (h)
  • Posiada atest
  • Katalog: Hendi
  • Kod produktu: 263808
Parametry:
Ilość w opakow.::
1
Moc wejściowa (W):
3600
Długość (mm):
570
Cecha:
góra ryflowana, dół gładki
Szerokość (mm):
370
Wysokość (mm):
210
Katalog:
Hendi
ProductMaterials:
Stainless steel
Programowalny:
False

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: