• Szafa do sezonowania mięsa 1-drzwiowa przeszklona 700l BLACK NEW2020

Numer katalogowy: 991731
Brak w magazynie
50000.00
Wpisz swój e-mail
Wysyłka 5 tygodni
Dostawa 0
Kurier 0
Odbiór osobisty 0
Kurier express 29.99
Dostępność Brak
Masz pytanie?

DOJRZEWANIE jest naturalnym procesem fizykochemicznym, dzięki któremu mięso wysokiej jakości zyskuje wyjątkowy smak i staje się nieporównywalnie delikatne.

SEZONOWANIE jest techniką dojrzewania na sucho, bez konieczności pakowania próżniowego, której celem jest uzyskanie najlepszego smaku i delikatności wołowiny przy długim czasie dojrzewania. Proces ten musi przebiegać w BEZPIECZNYM i KONTROLOWANYM środowisku, w PRZEZNACZONYCH DO TEGO SZAFACH CHŁODNICZYCH. Kluczowym czynnikiem dla uzyskania doskonałych rezultatów jest MOŻLIWOŚĆ
ZARZĄDZANIA TEMPERATURĄ, WILGOTNOŚCIĄ I CYRKULACJĄ POWIETRZA. Nie mniej ważna jest LAMPA BAKTERIOBÓJCZA UVC, która umożliwia stałą kontrolę rozwoju bakterii oraz zapewnia bezpieczne środowisko pracy.

OPIS:

  • Obudowa zewnętrzna ze stali nierdzewnej AISI 304 z wykończeniem S. Brite lub w kolorze czarnym stal pokryta tworzywem sztucznym;
  • Wnętrze ze stali nierdzewnej AISI 304;
  • Wnętrze z zaokrąglonymi narożnikami i profi lowanym dnem;
  • Grubość izolacji 75 mm z przyjaznego dla środowiska poliuretanu;
  • Regały, półki i prowadnice ze stali nierdzewnej AISI 304;
  • Agregat chłodniczy "MONOBLOCK" z zewnętrznym parownikiem i osłoną ze styropianu;
  • Łatwo wyjmowany w celu wymiany lub konserwacji;
  • Chłodzenie powietrzem z parownikiem;
  • Agregat skraplający chłodzony powietrzem klasy N (max +32°C);
  • Czynnik chłodniczy R452A (GWP 2141);
  • Automatyczne rozmrażanie z grzałką elektryczną;
  • Elektroniczny panel sterowania MEATtouch z wyświetlaczem dotykowym 4,3";
  • Interfejs z ekranem dotykowym dla jeszcze bardziej przyjaznej dla użytkownika obsługi;
  • Lampa bakteriobójcza UV-C w wyposażeniu standardowym;
  • Oświetlenie wewnętrzne listwami LED zimne (modele szklane);
  • Zamek na klucz;
  • Drzwi samozamykające z ogranicznikiem pod kątem 105° z możliwością zmiany kierunku otwierania;
  • Łatwo wymienialne uszczelki magnetyczne;
  • Regulowana wysokość (130-200 mm) nóżki ze stali nierdzewnej;
  • Długość przewodu 2100 mm;
  • Moduł łączności WiFi do systemu nadzoru;
  • Poziom hałasu 52,1 dB;
  • 25 poziomów półek (co 53 mm);
  • Wyposażenie standardowe:
  • 3 półek na przestawnych prowadnicach
  • 1 szyna poprzeczna z 2 hakami

SPECYFIKACJA:

  • Model BLACK NEW2020
  • Kolor czarny
  • Przeszklenie: front
  • Wymiary mm 750x850(+700)x(H)2080 
  • Wymiary komory mm 590x670x(H)1500 
  • Pojemność l 700
  • Załadunek mięsa kg 150 
  • Temperatura °C -2/+10 
  • Wilgotność % U.R. 40 - 90 
  • Moc i napięcie kW/V 1/230 
  • Wyświetlacz LCD 
  • Oświetlenie komory LED zimne 
  • Waga kg 176
  • Cokół opcja (kod PA1801)