WhatsApp

Piec Konwekcyjno-Parowy Piekarniczy Gazowy St-Bakery Dotykowy 10x(600x400) P 20 kW

barcode Kod: 9120498
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
Wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
Brak w magazynie
53 758,25 zł netto
66 122,65 zł brutto
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
  • W celu uzyskaniu uprawnień z gwarancji, urządzenie musi zostać zarejestrowane w ciągu 30 dni od pierwszego uruchomienia na stronie Stalgast -> Zakładka Rejestracja.
  • 7 calowy elektroniczny, intuicyjny panel sterowania, klamka drzwi z lewej strony
  • alarm na koniec cyklu pracy
  • wyłącznik drzwiowy
  • wewnetrzne oświetlenie LED
  • przyłacze wody 3/4 cala
  • regulacja wilgotności sterowana czasem
  • odległość między prowadnicami ~ 80 mm
  • możliwość zastosowania blach GN 1/1 (16xGN 1/1)
  • rozmiar komory 710x500x875 mm
  • 11 gotowych przepisów w jez. polskim ze zdjęciami + 48 konfigurowalnych programów w 6 krokach
  • zamówienie sondy rdzenia powiększy szerokość pieca o ok 3.5 cm
  • tryby wypiekania: suchy, parowy i mieszany
  • programy Multicook/All on time/ClimaControl
  • 10 prędkości wentylatora, rewers obrotów
  • funkcja rozrostu ciasta- Garowanie

Dokumenty do pobrania:

Parametry:
Poziom głośności:
~70dB
Drzwi otwierane na:
prawo
System myjący:
Opcja
Sonda rdzenia:
Opcja
Rozmiar blach:
600 x 400mm
Wysokość - H.:
1190mm
Głębokość - D:
1060mm
Szerokość - W:
885mm
Katalog:
FM Industrial
Linia:
ST-Bakery
Waga - M:
168kg
Temperatura max.:
270°C
Temperatura min.:
50°C
Napięcie - U:
230V
Zasilanie.:
gaz/prąd
Moc elektryczna:
0.65kW
Ilość półek:
10szt
Moc gazowa:
20kW
Częstotliwość:
50/60Hz
Możliwość zmiany kierunku otwierania drzwi:
tak

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

INSTRUKCJA BEZPIECZEŃSTWA - GASTRONOMIA

W celu zapewnienia bezpiecznego użytkowania urządzeń i akcesoriów gastronomicznych, należy przestrzegać poniższych zasad i ostrzeżeń. Dotyczą one wszystkich grup produktów wykorzystywanych w profesjonalnej kuchni.

Zagrożenia ogólne i środki ostrożności

Porażenie prądem: Upewnij się, że wszystkie urządzenia elektryczne są prawidłowo uziemione i regularnie sprawdzane. Unikaj kontaktu z wodą podczas użytkowania.

Oparzenia: Pracując z gorącymi powierzchniami, używaj rękawic ochronnych i zachowuj ostrożność. Monitoruj temperaturę pracy urządzeń.

Skaleczenia i zranienia: Korzystaj z właściwych narzędzi i technik pracy. Zawsze noś rękawice ochronne i uważaj na ostre krawędzie.

Zatrzaśnięcia i przygniecenia: Stosuj osłony i zabezpieczenia w urządzeniach z ruchomymi elementami. Szkol pracowników z zakresu bezpiecznej obsługi.

Pożar: Regularnie czyść urządzenia z tłuszczu i innych łatwopalnych substancji. Sprawdzaj stan instalacji elektrycznej.

Wycieki substancji: W przypadku wycieku smarów lub chemikaliów natychmiast oczyść miejsce i stosuj środki ochrony osobistej.

Uderzenia i upadki: Zabezpiecz przechowywane surowce oraz elementy maszyn. W razie potrzeby używaj kasku ochronnego.

Hałas: Stosuj ochronniki słuchu i przeprowadzaj badania słuchu personelu.

Ergonomia: Dostosuj stanowiska pracy do użytkownika. Zapewnij ergonomiczne szkolenie dla personelu.

Szkodliwe substancje: Unikaj wdychania oparów i pyłów. Zapewnij wentylację i używaj masek ochronnych.

Zalecenia szczegółowe według grup produktowych Urządzenia grzewcze

Ryzyko oparzeń i pożaru.

Nie zostawiaj urządzeń bez nadzoru podczas pracy.

Unikaj kontaktu z gorącymi powierzchniami.

Używaj wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia chłodnicze

Przeznaczone do chłodzenia produktów spożywczych.

Regularnie serwisuj, aby uniknąć wycieków czynnika chłodniczego.

Zachowaj ostrożność – wilgoć może powodować poślizg.

Chemia gastronomiczna

Ryzyko poparzeń chemicznych i zatrucia oparami.

Nie spożywać. W razie kontaktu ze skórą lub oczami – przemyć wodą.

Używać zgodnie z instrukcją i przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

Ryzyko zranienia – szczególnie przy pracy z ostrymi elementami.

Nie wkładaj rąk do ruchomych części.

Stosuj ochronę słuchu przy głośnych urządzeniach.

Meble nierdzewne

Przeznaczone do kontaktu z żywnością.

Uważaj na ostre krawędzie w przypadku uszkodzeń.

Montaż zgodnie z instrukcją.

Urządzenia elektryczne

Ryzyko porażenia prądem i pożaru.

Podłączenie wyłącznie przez wykwalifikowany personel.

Unikać kontaktu z wodą i przeciążeń instalacji.

Urządzenia gazowe

Ryzyko wybuchu i pożaru.

Regularnie sprawdzaj szczelność instalacji gazowej.

Podłączaj wyłącznie przez uprawnione osoby.

Akcesoria gastronomiczne

Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością.

Ryzyko zranienia przy ostrych narzędziach.

Uważaj na metalowe elementy pozostawione na gorących powierzchniach.

Dotyczy wszystkich produktów

Wszystkie produkty posiadają oznaczenie CE oraz spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.

Używaj produktów wyłącznie zgodnie z ich przeznaczeniem.

Przed pierwszym użyciem zapoznaj się z instrukcją obsługi.

Regularne przeglądy i serwis znacząco zmniejszają ryzyko awarii.

W razie awarii natychmiast odłącz urządzenie od zasilania – nie naprawiaj samodzielnie.

Przechowuj urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.

Dane producenta

FM Industrial
Ostrobramska 75C
04-175 Warszawa
Poland

801 40 50 63
stalgast@stalgast.com

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×