WhatsApp

Profesjonalna Lodówko-Zamrażarka Gastronomiczna 484L Bartscher 700826

barcode Kod: 700826
Dostępność: magazyn Niemcy (2-5 dni roboczych)
Wysyłka: 4 dni
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
8 942,28 zł netto
10 999,00 zł brutto
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Profesjonalna Lodówko-Zamrażarka Gastronomiczna 484L Bartscher 700826

Lodówko-zamrażarka łączy w sobie funkcje chłodzenia i zamrażania, zapewniając na niewielkiej przestrzeni szybki dostęp do schłodzonych lub mrożonych produktów. Prowadnice w formacie GN pozwalają na zastosowanie dowolnych rusztów, jak i pojemników GN.

- Wymiary półek: szer. 525 x głęb. 640 mm
- Regulacja temperatury: z dokładnością do 1 °C
- Materiał wewnątrz: Stal szlachetna
- Regulowana wysokość półek: Tak
- Oświetlenie wewnętrzne: Nie
- Rodzaj półek: Prowadnic ,Ruszt, powlekany tworzywem sztucznym
- Możliwość zmiany kierunku otwierania drzwi: Nie
- Sterowanie: Elektronicznie
- Odstęp pomiędzy parami prowadnic: 55 mm
- Częstotliwość: 50 Hz
- Chłodzenie: Powietrze obiegowe
- Funkcja automatycznego rozmrażania: Tak
- Moc przyłączeniowa: 0.767 kW
- Środek chłodniczy: R290 / 0,075 kg
- Wyświetlacz cyfrowy: Tak
- Materiał: Stal szlachetna
- Temperatura otoczenia: 16 °C do 32 °C
- Możliwość zamknięcia: Nie
- Pojemność: 484 l
- Lampka kontrolna: Wł./wył.
- Regulowana wysokość nóżek: Nie
- Napięcie: 230 V
- właściwości: 4 kółka skrętne, 2 z możliwością zablokowania ,posiada także prowadnice na pojemniki GN ,Po jednym włączniku/wyłączniku dla funkcji chłodzenia i mrożenia ,Lodówka u góry | zamrażarka na dole
- Ilość półek: 3
- Kolor: Srebrny
- Izolacja: Cyklopentan, 50 mm
- Ilość drzwi: 2
- Norma gastronomiczna: 2/1 GN ,1/1 GN
- Odparowanie wody kondensacyjnej: Tak
- Termostat: Tak
- Klasa wydajności energetycznej: -
- Zakres temperatury: od 0 °C do 10 °C ,od -18°C do -22°C
- Zużycie energii elektrycznej: 2555 kWh / rok
- Klasa klimatyczna: N
- Zawias drzwi: Prawo
- Włącznik/wyłącznik: Tak
- Rodzaj drzwi: Drzwi skrzydłowe

Parametry:
Wymiary półek:
szer. 525 x głęb. 640 mm
Napięcie:
230 V
Pojemność:
484 l
Norma gastronomiczna:
2/1 GN ,1/1 GN
Szerokość.:
660.0
Wysokość.:
2035.0
Głębokość.:
835.0
Funkcja automatycznego rozmrażania:
Tak
Rodzaj półek:
Prowadnic ,Ruszt, powlekany tworzywem sztucznym
Klasa wydajności energetycznej:
-
Materiał:
Stal szlachetna
Właściwości:
4 kółka skrętne, 2 z możliwością zablokowania ,posiada także prowadnice na pojemniki GN ,Po jednym włączniku/wyłączniku dla funkcji chłodzenia i mrożenia ,Zamrażarka u góry | lodówka na dole
Chłodzenie:
Powietrze obiegowe
Lampka kontrolna:
Wł./wył.
Sterowanie:
Elektronicznie
Moc przyłączeniowa:
0.767 kW
Włącznik/wyłącznik:
Tak
Regulowana wysokość nóżek:
Nie
Regulacja temperatury:
z dokładnością do 1 °C
Odparowanie wody kondensacyjnej:
Tak
Możliwość zamknięcia:
Nie
Zużycie energii elektrycznej:
2555 kWh / rok
Temperatura otoczenia:
16 °C do 32 °C
Materiał wewnątrz:
Stal szlachetna
Wyświetlacz cyfrowy:
Tak
Izolacja:
Cyklopentan, 50 mm
Zakres temperatury:
od 0 °C do 10 °C ,od -18°C do -22°C
Rodzaj drzwi:
Drzwi skrzydłowe
Regulowana wysokość półek:
Tak
Zawias drzwi:
Prawo
Kolor.:
srebrny
Termostat:
Tak
Ilość półek:
4
Ilość drzwi:
2
Częstotliwość:
50Hz
Środek chłodniczy:
R290 / 0,075 kg
Możliwość zmiany kierunku otwierania drzwi:
tak
Klasa klimatyczna:
N
Oświetlenie wewnętrzne:
Nie
Odstęp pomiędzy parami prowadnic:
55 mm

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

INSTRUKCJA BEZPIECZEŃSTWA - GASTRONOMIA

W celu zapewnienia bezpiecznego użytkowania urządzeń i akcesoriów gastronomicznych, należy przestrzegać poniższych zasad i ostrzeżeń. Dotyczą one wszystkich grup produktów wykorzystywanych w profesjonalnej kuchni.

Zagrożenia ogólne i środki ostrożności

Porażenie prądem: Upewnij się, że wszystkie urządzenia elektryczne są prawidłowo uziemione i regularnie sprawdzane. Unikaj kontaktu z wodą podczas użytkowania.

Oparzenia: Pracując z gorącymi powierzchniami, używaj rękawic ochronnych i zachowuj ostrożność. Monitoruj temperaturę pracy urządzeń.

Skaleczenia i zranienia: Korzystaj z właściwych narzędzi i technik pracy. Zawsze noś rękawice ochronne i uważaj na ostre krawędzie.

Zatrzaśnięcia i przygniecenia: Stosuj osłony i zabezpieczenia w urządzeniach z ruchomymi elementami. Szkol pracowników z zakresu bezpiecznej obsługi.

Pożar: Regularnie czyść urządzenia z tłuszczu i innych łatwopalnych substancji. Sprawdzaj stan instalacji elektrycznej.

Wycieki substancji: W przypadku wycieku smarów lub chemikaliów natychmiast oczyść miejsce i stosuj środki ochrony osobistej.

Uderzenia i upadki: Zabezpiecz przechowywane surowce oraz elementy maszyn. W razie potrzeby używaj kasku ochronnego.

Hałas: Stosuj ochronniki słuchu i przeprowadzaj badania słuchu personelu.

Ergonomia: Dostosuj stanowiska pracy do użytkownika. Zapewnij ergonomiczne szkolenie dla personelu.

Szkodliwe substancje: Unikaj wdychania oparów i pyłów. Zapewnij wentylację i używaj masek ochronnych.

Zalecenia szczegółowe według grup produktowych Urządzenia grzewcze

Ryzyko oparzeń i pożaru.

Nie zostawiaj urządzeń bez nadzoru podczas pracy.

Unikaj kontaktu z gorącymi powierzchniami.

Używaj wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia chłodnicze

Przeznaczone do chłodzenia produktów spożywczych.

Regularnie serwisuj, aby uniknąć wycieków czynnika chłodniczego.

Zachowaj ostrożność – wilgoć może powodować poślizg.

Chemia gastronomiczna

Ryzyko poparzeń chemicznych i zatrucia oparami.

Nie spożywać. W razie kontaktu ze skórą lub oczami – przemyć wodą.

Używać zgodnie z instrukcją i przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

Ryzyko zranienia – szczególnie przy pracy z ostrymi elementami.

Nie wkładaj rąk do ruchomych części.

Stosuj ochronę słuchu przy głośnych urządzeniach.

Meble nierdzewne

Przeznaczone do kontaktu z żywnością.

Uważaj na ostre krawędzie w przypadku uszkodzeń.

Montaż zgodnie z instrukcją.

Urządzenia elektryczne

Ryzyko porażenia prądem i pożaru.

Podłączenie wyłącznie przez wykwalifikowany personel.

Unikać kontaktu z wodą i przeciążeń instalacji.

Urządzenia gazowe

Ryzyko wybuchu i pożaru.

Regularnie sprawdzaj szczelność instalacji gazowej.

Podłączaj wyłącznie przez uprawnione osoby.

Akcesoria gastronomiczne

Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością.

Ryzyko zranienia przy ostrych narzędziach.

Uważaj na metalowe elementy pozostawione na gorących powierzchniach.

Dotyczy wszystkich produktów

Wszystkie produkty posiadają oznaczenie CE oraz spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.

Używaj produktów wyłącznie zgodnie z ich przeznaczeniem.

Przed pierwszym użyciem zapoznaj się z instrukcją obsługi.

Regularne przeglądy i serwis znacząco zmniejszają ryzyko awarii.

W razie awarii natychmiast odłącz urządzenie od zasilania – nie naprawiaj samodzielnie.

Przechowuj urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×