WhatsApp
Świąteczne zamówienia realizujemy na bieżąco – zamów bez obaw! Infolinia: 123070604

Urządzenia Do Kebaba Opiekacz Hendi + Grill Elektryczny + Nóż Potis H7000

Kod: 226001_777612_263655
Dostępność: mała ilość
8040.00
8040.00
Kolor/Wzór
kpl.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

OPIEKACZ DO KEBABA

  • Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej
  • 4 palniki o łącznej mocy 12 kW
  • Pracuje na gaz ziemny z możliwością zmiany na gaz butlowy
  • Posiada wentyl bezpieczeństwa
  • Szeroka powierzchnia grzewcza skraca czas pieczenia
  • U góry silnik z możliwością zmiany kierunku obrotów
  • 2 osłony termiczne ze stali nierdzewnej odchylane skrzydłowo (prawa i lewa)
  • Regulacja odległości rożna od elementów grzejnych
  • Wyjmowana taca na wytopiony tłuszcz
  • Długość rożna 900 mm
  • Wsad mięsa od 50 do 80 kg
  • Waga 30 kg
  • Urządzenie fabrycznie przystosowane do GZ 50 (gaz ziemny)
  • Dysze na propan-butan (gaz z butli) w komplecie

GRILL KONTAKTOWY:

  • Powierzchnia grillująca 340x230 mm
  • Powierzchnia grzewcza wykonana z żeliwa z powłoką ceramiczną
  • Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
  • W zestawie szczotka do czyszczenia
  • Tacka na tłuszcz i resztki pozostałe po grillowaniu
  • Tylna krawędź ochronna
  • Termostat z płynną regulacją temperatury do 300°C
  • Lampka kontrolna
  • Góra i dól ryftlowane
  • Uchwyt podnoszony na wysokość 530 mm
  • Głębokość: 370 mm
  • Szerokość: 430 mm
  • Wysokość: 210 mm
  • Moc: 2200 W
  • Napięcie: 230 V
  • Katalog: Hendi

NÓŻ DO KEBABA:

  • Oryginalny niemiecki elektryczny nóż do cięcia kebaba /gyrosa w profesjonalnej gastronomii
  • Najwyższa jakość wykonana doceniana na całym świecie
  • Ergonomiczny kształt zapewnia bezpieczną i wygodną pracę
  • Płynna regulacja grubości cięcia
  • W zestawie: 2 noże o śr. 80 mm, zapasowy bezpiecznik, ostrzałka, narzędzie do wymiany ostrza, smar, miseczka pod ostrze
  • Moc: 120 W
  • Zasilanie: 230 V
  • Obroty: 6500/min.
  • Niska waga - jedynie 870 g
  • Regulacja grubości cięcia: 0-10 mm
  • Wydajność: 60 kg/doba
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Gastroprofit
Wincentego Danka 8, 31-229, 31-223 Kraków
31-223 Kraków
Poland

12 307 06 04
sklep@gastroprofit.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: