WhatsApp
Świąteczne zamówienia realizujemy na bieżąco – zamów bez obaw! Infolinia: 123070604

Urządzenia Do Kebaba Opiekacz Hendi + Elektryczny Nóż Potis H7000

Kod: 226001_S120_2022
Dostępność: średnia ilość
6899.74
6899.74
Kolor/Wzór
kpl.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35
W zestawie
Opiekacz Grill Do Kebaba Gyros Gazowy 4-Palnikowy Hendi 226001
1 szt.
3595.96 3595.96
Profesjonalny Elektryczny Nóż Do Kebaba Gyrosa Potis H7000 Kompletny 60 Kg/D
1 szt.
3303.78 3303.78

OPIEKACZ DO KEBABA HENDI 226001

  • Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej
  • 4 palniki o łącznej mocy 12 kW
  • Pracuje na gaz ziemny z możliwością zmiany na gaz butlowy
  • Posiada wentyl bezpieczeństwa
  • Szeroka powierzchnia grzewcza skraca czas pieczenia
  • U góry silnik z możliwością zmiany kierunku obrotów
  • 2 osłony termiczne ze stali nierdzewnej odchylane skrzydłowo (prawa i lewa)
  • Regulacja odległości rożna od elementów grzejnych

DANE TECHNICZNE OPIEKACZA HENDI 226001

  • Wyjmowana taca na wytopiony tłuszcz
  • Długość rożna 900 mm
  • Wsad mięsa od 50 do 80 kg
  • Waga 30 kg
  • Urządzenie fabrycznie przystosowane do GZ 50 (gaz ziemny)
  • Dysze na propan-butan (gaz z butli) w komplecie

NÓŻ DO KEBABA POTIS H7000:

Firma Potis, od ponad 40 lat specjalizuje się w produkcji sprzętu do kebaba, który każdego dnia pomaga w pracy personelu gastronomicznego. Rozwiązania techniczne stosowane przez firmę Potis,solidne wykonanie urządzeń i akcesoriów, a także dbałość o każdy detal, sprawiają że obecnie jest to najbardziej renomowany i jednocześnie popularny producent urządzeń do kebaba.

POTIS H7000 - PARAMETRY:

 

  • W zestawie: 2 noże 80 mm oraz ostrzałka
  • Grubość cięcia 0÷10 mm
  • Cicha praca
  • Miękki start
  • Zabezpieczenie przed zalaniem (patent)
  • Dzienna wydajność 60 kg
  • Moc: 90W
  • Zasilanie: 230V
Parametry:

Opiekacz Grill Do Kebaba Gyros Gazowy 4-Palnikowy Hendi 226001

Ilość w opakow.::
1
Długość (mm):
470
Szerokość (mm):
550
Wysokość (mm):
1150
ProductMaterials:
Stainless steel

Profesjonalny Elektryczny Nóż Do Kebaba Gyrosa Potis H7000 Kompletny 60 Kg/D

Wysokość - H.:
190mm
Głębokość - D:
170mm
Szerokość - W:
125mm
Katalog:
Potis
Waga - M:
0.93kg
Napięcie - U:
230V
Zasilanie.:
prąd
Moc elektryczna:
0.09kW
Prędkość obrotów:
7000 obr./min.

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: