WhatsApp

Szafka 1200x600x2000 Drzwi Suwane Bartscher

Kod: 398120
Dostępność: wysyłka z Niemiec (dostawa 3-5 dni)
7387.23
7387.23
7017.87 7017.87 cena z kodem: BART5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 21 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
- Właściwości: Nóżki z rury kwadratowej 40 x 40 mm ,Półki regałowe z rantem 40 mm ze wszystkich stron i wzmocnione poprzeczką ,Szlif Scotch Brite
- Możliwość zmiany kierunku otwierania drzwi: Nie
- Regulowana wysokość półek: Tak
- Wersja półki: Na całej powierzchni
- Głębokość wewnątrz: 520 mm
- Półka: Tak
- Rodzaj drzwi: Drzwi przesuwne
- Ilość półek: 3
- Szerokość wewnątrz: 1197 mm
- Nośność na półkę, maks.: 115 kg
- Regulacja wysokości do: 2055 mm
- Stan przy dostawie: W stanie całkowicie zmontowanym
- Regulowana wysokość nóżek: Tak
- Dostępność na zamówienie: Wykonanie specjalne ,Cena katalogowa odpowiada kolejno wyższemu wymiarowi standardowemu
- Materiał: Stal szlachetna
- Wysokość wewnątrz: 1730 mm
- Regulacja wysokości od: 1990 mm

Parametry:
Szerokość.:
1200.0
Wysokość.:
2000.0
Głębokość.:
600.0
Materiał:
Stal szlachetna
Właściwości:
Nóżki z rury kwadratowej 40 x 40 mm ,Półki regałowe z rantem 40 mm ze wszystkich stron i wzmocnione poprzeczką ,Szlif Scotch Brite
Ważna wskazówka:
-
Półka:
Tak
Regulowana wysokość nóżek:
Tak
Regulacja wysokości do:
2055 mm
Regulacja wysokości od:
1990 mm
Nośność na półkę, maks.:
115 kg
Głębokość wewnątrz:
520 mm
Szerokość wewnątrz:
1197 mm
Wersja półki:
Na całej powierzchni
Wysokość wewnątrz:
1730 mm
Rodzaj drzwi:
Drzwi przesuwne
Regulowana wysokość półek:
Tak
Stan przy dostawie:
W stanie całkowicie zmontowanym
Dostępność na zamówienie:
Wykonanie specjalne ,Cena katalogowa odpowiada kolejno wyższemu wymiarowi standardowemu
Ilość półek:
3
Możliwość zmiany kierunku otwierania drzwi:
nie

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: