WhatsApp
Świąteczne zamówienia realizujemy na bieżąco w dni robocze – zamów bez obaw! Infolinia: 123070604
Brak w magazynie

Deska Do Serwowania Z Drewna Oliwnego 335x205x25 Hendi 505410

Kod: 505410
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
100.86
100.86
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Poczta Polska, Żabka 18
  • Kurier 20
  • Paczkomat 20
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35
  • Deska do serwowania z drewna oliwnego firmy HENDI wyróżnia się przede wszystkim niebanalnym designem, dzięki czemu ozdobi każdy stół i posłuży za eleganckie tło dla przekąsek. Innym jej atutem jest duża wytrzymałość

  • zawdzięcza to wykonaniu z drewna oliwnego. Materiał ten uznaje się za luksusowy ze względu na limitowaną produkcję (z drzew oliwnych, które rosną bardzo wolno, a drewno podczas obróbki jest długo suszone), wyjątkowe walory estetyczne oraz praktyczne cechy, takie jak antybakteryjność i wysoka twardość. Każda miska jest jedyna w swoim rodzaju, tak jak każdy kawałek drewna jest niepowtarzalny.
    • Wykonana z jednego kawałka drewna.
    • Idealna do serwowania przekąsek, np. wędlin, serów, oliwek, kanapek, owoców.
    • Rowki (wyżłobienia) przy krawędziach zapobiegające rozlewaniu płynów na blat.
Parametry:
Kształt:
Rectangular
Ilość w opakow.::
1
Długość (mm):
335
Szerokość (mm):
205
Wysokość (mm):
25
ProductMaterials:
Olive wood
ProductSummary:
The HENDI Olive wood serving board stands out among other serving boards for its original design, which makes it a nice table decoration and an elegant background for snacks or charcuterie. Its another great advantage is durability - a prominent feature of olive wood. This material is regarded as luxurious as its production is limited (from olive trees which grow very slow, and the wood during processing takes long time to dry). It has considerable aesthetic value and practical qualities such as antibacteri

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: