WhatsApp
Świąteczne zamówienia realizujemy na bieżąco – zamów bez obaw! Infolinia: 123070604

Gałkownica Łyżka Nabierak Do Lodów Stockel 1/40 Ø45 Mm Hendi 755396

Kod: 755396
Dostępność: duża ilość
218.90
218.90
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Paczkomat 15
  • Poczta Polska, Żabka 15
  • Kurier 20
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Gałkownica do Lodów Stockel 1/40 Ø45 mm Hendi 755396

Wysokiej Jakości Gałkownica do Lodów

Szukasz gałkownicy do lodów o wysokiej jakości? Gałkownica do lodów Stockel 1/40 Ø45 mm od Hendi to produkt stworzony z myślą o Tobie! Ta gałkownica, wykonana ze stali nierdzewnej, zapewnia długotrwałą wytrzymałość i odporność na codzienną eksploatację. Jest to doskonały wybór dla barów, kawiarni, ale także dla użytkowników prywatnych.

Profesjonalne Wykończenie

Gałkownica Stockel jest wykonana ze stali nierdzewnej, co gwarantuje jej wytrzymałość i długą żywotność. Można ją myć w zmywarkach, co jest niezwykle praktyczne. Dodatkowo, uchwyt gałkownicy został wzmocniony włóknem szklanym, co zapewnia jej trwałość i bezpieczeństwo użytkowania.

Doskonała Kontrola Porcji

Gałkownica Stockel umożliwia dokładne dozowanie porcji, dzięki czemu można łatwo kontrolować ilość serwowanych lodów. Jest to szczególnie przydatne w profesjonalnych barach i kawiarniach. Rozmiar gałki to 1/40 litra, a średnica to 45 mm.

Certyfikat Jakości

Gałkownica do lodów Stockel 1/40 Ø45 mm od Hendi posiada atest potwierdzający jej jakość i bezpieczeństwo użytkowania. Jest to dowód, że jest to produkt, który spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających użytkowników.

Parametry:
Ilość w opakow.::
1
Cecha:
1/40
Średnica (mm):
45
ProductMaterials:
PA (Polyamide/Nylon);Stainless steel

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Stockel
Ostrobramska 75C
04-175 Warszawa
Poland

801 40 50 63
stalgast@stalgast.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: