WhatsApp
Świąteczne zamówienia realizujemy na bieżąco – zamów bez obaw! Infolinia: 123070604

Garnek ze stali nierdzewnej 50L Ø40cm | Hendi 834701

Kod: 834701
Dostępność: mała ilość
441.98
441.98
419.88 419.88 cena z kodem: HEN5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Paczkomat 15
  • Poczta Polska, Żabka 15
  • Kurier 20
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Jaki garnek ze stali nierdzewnej wybrać? Poznaj Garnek ze stali nierdzewnej 50L śr. 40cm | Hendi 834701

 Profesjonalne garnki gastronomiczne Hendi, znajdują swoje zastosowanie w każdej gałęzi branży gastronomicznej. Ich bardzo solidna konstrukcja pozwala na długotrwałą eksploatację w trudnych warunkach kuchni restauracyjnej. Specjalna konstrukcja przyspiesza proces gotowania, zmniejsza koszty ponoszone na energię elektryczną lub gaz, a także poprawia komfort pracy personelu gastronomicznego. To wszystko sprawia, że garnki Hendi Budget Line są niezwykle popularne wśród profesjonalnych kucharzy, a także znajdują uznanie u kucharzy amatorów, pragnących mieć w swojej domowej kuchni sprzęt najwyższej jakości.

Garnek nierdzewny 50L Hendi 834701:

  • Konstrukcja dna typu „sandwich" (stal nierdzewna / aluminium [4,0 mm] / stal nierdzewna 18/0 [0,8 mm]) łączy w sobie właściwości aluminium w zakresie rozprowadzania ciepła z trwałością i właściwościami magnetycznymi stali nierdzewnej
  • Powierzchnia zewnętrzna w całości satynowana
  • Grubość ścianki 0,8 mm
  • Nienagrzewające się uchwyty ze stali mocowane przy pomocy nitów
  • Odpowiedni do wszystkich typów kuchenek
  • Można myć w zmywarkach
  • Waga: 6,85 kg

 

Parametry:
Ilość w opakow.::
1
Długość (mm):
510
Średnica podstawy (mm):
360
Długość uchwytu (mm):
50
Średnica (mm):
400
Objętość użytkowa (L):
50
Grubość (mm):
1
Szerokość (mm):
420
Wysokość (mm):
400

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: