WhatsApp
HENDI, Eka, Prismafood powyżej 500 PLN – rabat z kodem HENDI_KWSkorzystaj z okazji! 
Zadzwoń: 123070604

Łopata Do Pizzy Z Perforacją 305x660 Mm Hendi 618073

barcode Kod: 618073
Dostępność: duża
Wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
15,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • ORLEN Paczka 15,00 zł brutto
  • Paczkomat 19,00 zł brutto
  • Kurier 22,00 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
  • Kurier pobranie 35,00 zł brutto
109,17 zł netto
134,28 zł brutto
106,98 zł netto 131,59 zł brutto cena z kodem: HENDI_KW
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Łopata do Pizzy z Perforacją 305x660 mm - Hendi 618073

Tworzenie Pizzy na Najwyższym Poziomie

Prezentujemy Państwu łopatę do pizzy firmy Hendi - niezastąpione narzędzie każdego pizzaiolo. Idealna dla profesjonalnych pizzerii, restauracji czy food trucków.

Wytrzymałość i Funkcjonalność

Łopata została wykonana z anodowanego aluminium, co gwarantuje jej lekkość i wytrzymałość. Wyposażona jest w perforację, która skutecznie odprowadza nadmiar mąki - to szczegół, który z pewnością docenią profesjonaliści.

Komfort Obsługi

Krótką rączkę łopaty docenią Ci, którzy pracują w niewielkich przestrzeniach. Uchwyt z silikonu nie nagrzewa się, chroniąc użytkownika przed ciepłem - to komfort, który doceni każdy pizzaiolo.

Profesjonalizm w Każdym Detalu

Wybierając łopatę do pizzy Hendi, inwestujesz w profesjonalizm i jakość swojego biznesu. Zapewnij sobie i swoim pracownikom narzędzia, które ułatwią codzienną pracę i pozwolą w pełni wykorzystać umiejętności!

Parametry:
Długość (mm):
660
Długość ostrza (mm):
360
Długość uchwytu (mm):
300
Grubość (mm):
1
Ilość w opakow.::
1
ProductMaterials:
Aluminium
ProductSummary:
The Hendi square pizza scoop with perforation and short handle is a traditional accessory with a modern twist to improve work in any pizzeria.
Szerokość (mm):
305
Wysokość (mm):
15

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×