WhatsApp

Naboje N2o Do Syfonu Do Bitej Śmietany iSi Powiększone 150 Sztuk N2o Stalgast 500017

Kod: 500017_3
Dostępność: duża ilość
280.00
280.00
Filtr:
Naboje
kpl.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier gratis 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30

Naboje do śmietany N2O iSi Professional 150 sztuk Stalgast 500017

Profesjonalne naboje do bitej śmietany 150 sztuk marki ISI, przeznaczone do użytku w gastronomii oraz w warunkach domowych. Każdy nabój zawiera w sobie gaz N2O (popularnie zwany gazem rozweselacjącym). Jest to całkowicie bezpieczna dla zdrowia mieszanka, która stosowana w przemyśle gastronomicznym, pozwala na przygotowywanie bitej śmietany, musów, deserów i innych produktów spożywczych. Gaz posiada właściwości konserwujące, dlatego w połączeniu z profesjonalnym syfonem do bitej śmietany, naboje N2O pozwalają na znaczne przedłużenie przydatności do spożycia przygotowanych w syfonie potraw. Naboje ISI Professional 150 sztuk to zupełnie nowa na rynku seria wkładów do bitej śmietany o zwiększonej pojemności. Produkty konkurencyjnych marek takich jak Kayser, Hendi czy Mosa zawierają w sobie od 7,8g do 8g gazu. Naboje ISI Professional zawierają aż 8,4g gazu N2O, co przekłada się na znacznie większą wydajność i obniżenie kosztów przygotowywania deserów.

Parametry nabojów do bitej śmietany iSi N2O 150 sztuk:

  • Zwiększona pojemność względem standardowych naboi
  • Każdy nabój zawiera 8,4 g czystego N2O
  • Naboje wykonane z wysokiej jakości stali do recyklingu
  • Każdy nabój jest elektronicznie ważony i posiada gwarancję wypełnienia
  • Można używać we wszystkich syfonach dostępnych na rynku
  • 50 szt naboi w opakowaniu x3
  • Zwiększona wydajność nawet do 20% w stosunku do konkurencyjnych marek

Dokumenty do pobrania:

Parametry:
Informacja dodatkowa:
Naboje jednorazowe - po zużyciu zutylizuj
Katalog:
iSi

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: