WhatsApp

Podgrzewacz Indukcyjny Gn 2/3 Ze Szklaną Pokrywą Deluxe Eco Fine Dine 204849

Kod: 204849
Dostępność: duża ilość
1701.72
1701.72
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

• Najlepszy stosunek jakości do ceny

• Bardzo solidna konstrukcja

• Obudowa z polerowanej stali nierdzewnej

• Demontowalna pokrywa z mechanizmem wolnoopadającym

• Patent Dripless: specjalnie wyprofilowana rynienka w unoszonej pokrywie zapobiegająca kapaniu skroplin na stół, skropliny są odprowadzane do pojemnika z wodą

• Grube, kapsułowe dno typu ” sandwich” (stal nierdzewna/aluminium/stal chromowa) łączące w sobie właściwości aluminium w zakresie rozprowadzania ciepła z trwałością i właściwościami magnetycznymi stali nierdzewnej, niezbędnymi dla stosowania na grzałkach i płytach indukcyjnych

• Podpora z regulacją wysokości, zapobiegająca przewróceniu pogrzewacza w przypadku nagłego otwarcia pokrywy

• Rama do podgrzewaczy ze stali AISI 304 o grubości 2 mm

• Do stosowania bezpośrednio na kuchenkach indukcyjnych lub na ramie

• Pojemnik na paliwo z uchylnym elementem regulującym wielkość płomienia

• Elementy mocujące do grzałki indukcyjnej • Regulowany w pionie uchwyt na paliwo

 

Podgrzewacze Fine Dine są wyposażone w hydrauliczny mechanizm spowalniający opadanie pokrywy.
Nie należy dociskać pokrywy przy zamykaniu i pozostawić do samoczynnego zamknięcia. Dociskanie pokrywy może spowodować nieodwracalne uszkodzenie mechanizmu.

Parametry:
Materiał:
stal nierdzewna
Rodzaj produktu:
podgrzewacz indukcyjny
Producent:
Fine Dine
Długość mm:
480
Szerokość mm:
405
Wysokość mm:
170
GN:
GN 2/3
Kolor.:
srebrny
Rozmiar:
GN 2/3

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Fine Dine
Al. Jerozolimskie 200/2/0
02-486 Warszawa
Poland

22 120 2000
info@finedine.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: