WhatsApp

Profesjonalny Młynek Do Mielenia Kawy Gastronomiczny Bartscher 190225

Kod: 190225
Dostępność: wysyłka z Niemiec (dostawa 3-5 dni)
2627.56
2627.56
2496.18 2496.18 cena z kodem: BART5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 10 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0

Profesjonalny Młynek Do Mielenia Kawy Gastronomiczny Bartscher 190225

Świeżość na zawołanie - doskonałe akcesorium pozwalające uzyskać kawę najwyższej jakości: cyfrowy młynek do kawy, dzięki któremu uzyskasz świeżo zmielone ziarna w preferowanej ilości.

- Mechanizm mielący: Młynek tarczowy
- Napięcie: 230 V
- Ochrona przed przegrzaniem: Tak
- Sterowanie: Elektronicznie
- Pojemność pojemnika na ziarna: 1 kg
- Stopień ochrony: IP21
- Właściwości: Funkcja ciągłego mielenia dla zmiennych ilości ,Wielojęzyczny ekran dotykowy ,Funkcja Memory dla 1 lub 2 filiżanek
- Prędkość obrotowa maks.: 1650 obr. / min.
- Przystosowane do: Ekspresy do kawy z uchwytem filtra
- Włącznik/wyłącznik: Tak
- Funkcja automatycznego uruchomienia/zatrzymania: Nie
- Wyświetlacz: Tak
- Dozowanie regulowane: Od 5 do 12 g
- Moc przyłączeniowa: 0.275 kW
- Materiał: Stal szlachetna ,Tworzywo sztuczne ,Stal ,Lakierowana
- Częstotliwość: 50/60 Hz
- Grubość mielenia: Ręcznie ,Regulacja bezstopniowa

Parametry:
Napięcie:
230 V
Szerokość.:
215.0
Wysokość.:
515.0
Głębokość.:
385.0
Prędkość obrotowa maks.:
1650 obr. / min.
Materiał:
Stal szlachetna ,Tworzywo sztuczne ,Stal ,Lakierowana
Właściwości:
Funkcja ciągłego mielenia dla zmiennych ilości ,Wielojęzyczny ekran dotykowy ,Funkcja Memory dla 1 lub 2 filiżanek
Sterowanie:
Elektronicznie
Moc przyłączeniowa:
0.275 kW
Ważna wskazówka:
-
Przystosowane do:
Ekspresy do kawy z uchwytem filtra
Włącznik/wyłącznik:
Tak
Dozowanie regulowane:
Od 5 do 12 g
Ochrona przed przegrzaniem:
Tak
Stopień ochrony:
IP21
Wyświetlacz:
Tak
Pojemność pojemnika na ziarna:
1 kg
Częstotliwość:
50/60Hz
Grubość mielenia:
Ręcznie ,Regulacja bezstopniowa

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: