WhatsApp
Świąteczne zamówienia realizujemy na bieżąco – zamów bez obaw! Infolinia: 123070604

Zestaw Urządzeń do Naleśników i Gofrów - Naleśnikarka, Gofrownica Hendi

Kod: 212028_212103
Dostępność: średnia ilość
2000.00
2000.00
1900 1900 cena z kodem: HEN5
Filtr:
Zestaw syfon + naboje
Kolor/Wzór
kpl.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Poczta Polska, Żabka 10
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

NALEŚNIKARKA:

  • Przeznaczona do smażenia naleśników
  • Płyta grzewcza ø400 mm żeliwna z powłoką ceramiczną
  • Równomierne rozprowadzenie ciepła na powierzchni płyty
  • W zestawie drewniana szpatuła
  • Obudowa ze stali nierdzewnej
  • Termostat z płynną regulacją temperatury 50°-250°C
  • Zabezpieczenie przed przegrzaniem i termostat EGO

Najważniejsze parametry:

  • wymiary (mm): 470x509x(H)161
  • zasilanie: 230 V
  • moc: 3 kW
  • regulacja temperatury: od 50 st. C do 300 st. C
  • posiada atest

; ;amp

GOFROWNICA:

Gofrownica elektryczna Hendi 212103 to kompaktowe urządzenie odpowiednie do każdego rodzaju profesjonalnej gastronomii. Dzięki płycie roboczej podzielonej na 2 części, pozwala na jednoczesne przygotowanie 2 gofrów. Jest to obecnie najpopularniejszy rozmiar gofrów. Żeliwna płyta urządzenia doskonale przewodzi ciepło, dzięki czemu gofry są wypieczone równo. Powierzchnia płyty jest pokryta powłoką nieprzywierającą, ułatwiającą zdejmowanie gotowego produktu. Termostat umożliwia płynną regulację temperatury w zakresie od 50 st. C do 300 st. C. Obudowa urządzenia jest wykonana ze stali nierdzewnej. Pokrywa posiada izolowany uchwyt umożliwiający bezpieczne podnoszenie. Wyjmowana rynna na resztki ciasta pomaga zachować higienę. Gofrownica elektryczna Hendi 212103 posiada atest dopuszczający ją do kontaktu z żywnością i może być stosowana w profesjonalnej gastronomii.

Najważniejsze parametry:

  • regulacja temperatury od 50 st. C do 300 st. C
  • możliwość przygotowania 2 gofrów jednocześnie
  • obudowa ze stali nierdzewnej
  • rozmiar gofra: 18x12,5 cm
  • rozmiar urządzenia: 320x437x(H)251 mm
  • moc: 1,5 kW
  • zasilanie: 230 V
  • posiada atest
  • waga: 28 kg
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: