WhatsApp
Brak w magazynie

Zestaw sztućców do steków "JUMBO", 4szt., blister, linia Churrasco, czerwony

Kod: 29899162
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
81.46
81.46
77.39 77.39 cena z kodem: HEN5
Kolor/Wzór
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Poczta Polska, Żabka 18
  • Kurier 20
  • Paczkomat 20
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35
  • jedyne na świecie noże z rękojeścią wykonaną z naturalnego drewna, którą można myć w zmywarce

  • uchwyt wykonany z impregnowanego drewna, połączony nitami ze stali nierdzewnej 

  • ostrze wykonane ze stali nierdzewnej AISI 420

  • odporne na wysokie temperatury 

  • certyfikowane przez NSF

  • 5 lat gwarancji

  • można myć w zmywarce


    >> 2 x nóż do steków

    >> bardzo ostre ostrze ze stali nierdzewnej AISI 420

    >> długość ostrza: 12,5 cm

    >> całkowita długość: 25,5 cm 

    >> grubość ostrza: 1,2 mm

    >> potrójnie nitowany

                                                                  

    >> 2 x widelec do steków

    >> ostrze ze stali nierdzewnej AISI 430                 

    >> długość ostrza: 10,5 cm

    >> całkowita długość: 22 cm  

    >> grubość widelca: 2 mm

    >> podwójnie nitowany                                          

     >> drewniany uchwyt z "Polywood", wytrzymały/odporny oraz nadający się do zmywarki

    >> produkt spełnia wymagania norm § 31 ust. 1 LFGB względnie art. 3 rozporządzenia (EG) 1935/2004

Parametry:
Typ opakowania:
Blister
Ilość w opakow.::
4
Nowość:
Poland
ProductSerie:
Churrasco
Cecha:
nóż 255, widelec 220
Kolor.:
czerwony
ProductMaterials:
Stainless steel
ProductViewProductGroupDescription:
Churrasco line is characterized by the most advanced technology in the production of wooden flatware handles and other kitchen accessories. The world's only handle made of natural wood (FSC certified), dishwasher safe. Layers of wood suitably impregnated with resin then pressed, sliced, polished and joined with stainless steel rivets. Extremely durable wooden handle resistant to impact, heat and moisture. 5-year guarantee (12)

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: