WhatsApp

Basen Zlew Gastronomiczny Spawany Jednokomorowy 80x70x85 cm Stal Nierdzewna

barcode Kod: MTP001982
Dostępność: mała
Wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
1 658,98 zł netto
2 040,54 zł brutto
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Basen zlew gastronomiczny spawany jednokomorowy 80x70x85 cm stal nierdzewna

Basen gastronomiczny spawany stanowi gwarancję wytrzymałości, funkcjonalności oraz bezpieczeństwa. Wyprodukowany w Polsce z wysokogatunkowych materiałów. Objęty 12-miesięczną gwarancją. Basen gastronomiczny przyścienny wykonany jest z wysokiej jakościstali nierdzewnej AISI441, dzięki której łatwo go utrzymać w czystości. Basen spełnia wszystkie wymogi higieniczne. Umożliwia komfortowe mycie dużych naczyń, które nie zmieszczą się w zmywarkach czy zlewach. Gwarantuje komfort i bezpieczeństwo pracy oraz zapewnia długotrwałą i bezproblemową eksploatację.

Zalety basenu 1-komorowego:

  • Wykonanie z wysokiej jakości stali nierdzewnej zapewnia odporność na uszkodzenia mechaniczne oraz łatwość w utrzymaniu czystości.
  • Wysoki ogranicznik (rant) chroni ścianę przed zalaniem, zniszczeniem oraz zabrudzeniem.
  • Komora o głębokości 40 cm umożliwia dokładne mycie oraz płukanie naczyń o dużych wymiarach.
  • Spawana konstrukcja zapewnia dużą stabilność.
  • Regulowane nóżki pozwalają zniwelować wszelkie nierówności.
  • Maskownica czołowa zakrywa basen.
  • Wyprofilowane dno ułatwia odpływ wody.
  • Basen wysyłany jest w wersji złożonej, co pozwala zaoszczędzić czas.
Basen zlew gastronomiczny spawany jednokomorowy 80x70x85 cm stal nierdzewna mtp001982

Basen gastronomiczny spawany- zastosowanie

Basen ze stali marki przeznaczony jest do mycia naczyń , mycia rąk, jedzenia oraz do rozmrażania żywności. Stół z basenem stanowi niezbędne wyposażenie wszystkich zapleczy zakładów żywieniowych, w których przygotowuje się duże ilości potraw. Basen z maskownicą znajdzie zastosowanie w lokalach gastronomicznych, cateringu, dużych i małych sklepach spożywczych, stoiskach mięsnychstołówkach i punktach masowego żywienia. Produkt dopuszczony do kontaktu z żywnością, wyprodukowany zgodnie z normami UE. Głęboki zlew- materiały do pobrania Instrukcja obsługi.pdf Deklaracja zgodności zlewy gastronomiczne.pdf
Parametry:
Rant:
Tak
Materiał:
Stal nierdzewna AISI 441
Grubość w centymetrach:
70
Szerokość w centymetrach:
80
Wysokość w centymetrach:
85
Kolor.:
Inox
Ilość komór:
1

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Mega-M
Strefowa 15
39-442 Chmielów
Poland

798 532 532
kontakt@megamarket.pl

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×