WhatsApp
Brak w magazynie

Dystrybutor Do Lodów Konserwator Na 6 Tub Okrągłe Kuwety Gelato Pozetti Pastelowy

Kod: GP-GELATO POZETTI 6 PASTEL BLUE
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
13833.00
13833.00
Kolor/Wzór
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 21 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Opis:

  • Konserwator do lodów typu pozetti przeznaczony do przechowywania lodów tradycyjnych w tubach
  • Pomieści 6 tub o wymiarach ø200x250 mm z miejscem na przechowywanie zapasowych 4 tub
  • W zestawie przednia akrylowa szyba plexi
  • Chłodzenie statyczne z wewnętrznym nawiewem powietrza, zapewniającym równomierne rozprowadzenie temperatury wewnątrz konserwatora
  • Regulacja temperatury za pomocą zewnętrznego cyfrowego termostatu, w zakresie od -12 do -18°C
  • Agregat chłodniczy wewnętrzny zasilany ekologicznym i energooszczędnym czynnikiem R600a
  • Urządzenie może pracować w maksymalnej temperatura otoczenia +30°C (IV klasa klimatyczna)
  • Wysuwany blat roboczy z otworami pod pojemniki tubowe oraz pokrywkami ze stali nierdzewnej
  • Ręczne rozmrażanie
  • Dobra izolacja termiczna
  • Witryna wyposażona jest w kółka
  • Bardzo prosta w obsłudze i utrzymaniu w czystości
  • Tuby nie znajdują się w standardowym wyposażeniu
  • Obudowa wykonana ze stali malowanej proszkowo
  • Konserwator dostępny w różnych wariantach kolorystycznych (patrz zdjęcia)

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 1063x670x895
  • Pojemność netto [l]: 256
  • Pojemność brutto [l]: 304
  • Pojemność tub [szt.]: 6+4
  • Zakres temperatur [°C]: -12/-18
  • Moc [kW]: 0,14
  • Zużycie energii [kWh/rok]: 1752
  • Klasa energetyczna: B
  • Chłodzenie: statyczne
  • Czynnik chłodniczy: R600a
  • Zasilanie [V]: 230
  • Waga [kg]: 54
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Resto Quality
Zamknięta 10/1,5
30-554 Kraków
Poland

12-307-06-72
info@restoquality.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: