WhatsApp
Tylko przez
6 dni
11
47
08
produkty HENDI, Eka, Prismafood powyżej 500 PLN5% rabatu z kodem HENDI_WIOSNA1.
Skorzystaj z okazji! Zadzwoń: 123070604

Elektroniczny Licznik Przepływu Wody Do Filtrów 110x53x70 Hendi 237915

Kod: 237915
Dostępność: duża ilość
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
15,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • ORLEN Paczka 15,00 zł brutto
  • Paczkomat 19,00 zł brutto
  • Kurier 22,00 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
  • Kurier pobranie 35,00 zł brutto
206,24 zł netto
253,68 zł brutto
195,93 zł netto 241,00 zł brutto cena z kodem: HENDI_WIOSNA1
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
  • Elektroniczny licznik przepływu wody do filtrów HENDI na podstawie pomiaru przepływu wody pozwala łatwo oszacować czas eksploatacji filtra. Wyświetlacz i alarmy przypomną o konieczności wymianie filtra, co zapewni Ci optymalne działanie sprzętu gastronomicznego.

    Po wprowadzeniu maks. pojemności filtra (0-9900 l) licznik oblicza na podstawie objętości strumienia przepływu pozostałą wydajność wkładu filtracyjnego.

    Licznik odmierza pozostały czas działania filtra (możliwe ustawienie: 0-720 dni).

    Może być również wyświetlany aktualny przepływ wody w l/min.

    3 rodzaje alarmów (sygnały dźwiękowe):

  • alarm przypominający: kiedy pozostała wydajność wkładu jest mniejsza niż 113 l lub pozostało mniej niż 7 dni czasu eksploatacji,

  • alarm ostrzegawczy: kiedy wydajność wkładu sięgnie 0 l lub czas eksploatacji wkładu filtracyjnego 0 dni,

  • alarm niskiego stanu baterii (konieczność wymiany).

    Pozycja montażowa pozioma.

    Zasilany bateriami: 2 baterie AAA dołączone do zestawu.

    Pasujące złączki: 3/8" M (żeńskie lub męskie).

Parametry:
Długość (mm):
110
Ilość w opakow.::
1
ProductMaterials:
PP (Polipropylen)
ProductSummary:
Elektroniczny licznik przepływu wody do filtrów HENDI na podstawie pomiaru przepływu wody pozwala łatwo oszacować czas eksploatacji filtra. Wyświetlacz i alarmy przypomną o konieczności wymianie filtra, co zapewni Ci optymalne działanie sprzętu gastronomicznego. (2)
Szerokość (mm):
53
Wysokość (mm):
70

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×