WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HENDI_WIOSNA.
Infolinia 123070604

Elektryczna Szczotka do Grilla Usb Typ C Yato YG-20100_2023

Kod: YG-20100
Dostępność: średnia ilość
132.00 150.00 -12%
132.00 150.00 -12%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
142.5 142.5
Koniec za:
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
14.99
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 14.99
  • Poczta Polska, Żabka 17.99
  • Kurier 19.99
  • Paczkomat 19.99
  • Kurier pobranie 29.99
  • Kurier Express 29.99

Elektryczna szczotka do grilla USB typ C Yato YG-20100

Szczotka przeznaczona do oczyszczania rusztu oraz innych elementów grilla z zabrudzeń powstałych podczas jego użytkowania. Umożliwia pracę po zgaszeniu płomienia. Ułatwia czyszczenie i pomaga zachować higienę. Ładowanie za pomocą USB typ C nie wymaga używania wymiennych baterii.

Specyfikacja szczotki

  • szerokość: 80 mm
  • średnica: 60 mm
  • obroty: 700 obr./min
  • drgania: <2,5 m/s2
  • ciśnienie akustyczne: <70 dB(A)
  • obudowa z tworzywa ABS, szczotka ze stali nierdzewnej 304
  • przegroda chroniąca przed olejem i innymi zanieczyszczeniami
  • stopień ochrony: IP22
  • akumulator: LI-ION 7,2 V 2000 mAh
  • czas pracy: 15-30 minut
  • czas ładowania: 2 h
  • 3-stopniowy wskaźnik naładowania akumulatora
  • ładowanie: kabel USB (typ C)
  • wymiary: 25,5 x 12,5 cm
  • waga: 0,76 kg
  • możliwość dokupienia szczotki YG-20101
Parametry:
Ciśnienie akustyczne:
< 70 dB(A)
Czas ładowania:
2 h
Czas pracy:
15-30 min
Drgania:
< 2.5 m/s²
Ładowarka:
USB-C
Masa:
0.73 kg
Materiał:
ABS, stal nierdzewna 304
Materiał części roboczej:
stal nierdzewna 304
Napięcie:
7.2 V d.c.
Obroty:
700 min⁻¹
Pojemność akumulatora:
2000 mAh
Prąd ładowania:
1 A
Rodzaj akumulatora:
Li-Ion
Rozmiar wkładu:
60x80 mm
Stopień ochrony:
IP22
Szerokość.:
80 mm
Średnica:
60mm
Wskaźnik naładowania akumulatora:
tak
Wyłącznik:
TAK
Zastosowanie:
oczyszczanie rusztu oraz innych elementów grilla z zabrudzeń powstałych podczas jego użytkowania

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

YATO
Sołtysowicka 39
51-168 Wrocław
Poland

71 32 46 330
sklep@yatogastro.com

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ: