WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN.
Infolinia 123070604
Brak w magazynie

Frezer do lodów | PRO 5 | poziomy cylinder | 1,5-5 kg | 400 V | 4,7 kW | 550x620x1400 mm | RQ

Kod: GP-PRO 5
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Kurier pobranie 30,00 zł brutto
  • Kurier Express 35,00 zł brutto
85 716,26 zł netto
105 431,00 zł brutto
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Opis urządzenia:

  • Profesjonalny frezer do lodów z poziomym cylindrem
  • Odlewane mieszadło wykonane ze stali nierdzewnej zapewniające optymalne napowietrzenie mieszanki
  • Idealna kremowość lodów
  • Teflonowe skrobaki zapewniające optymalne ściąganie produktu ze ścianek
  • Bezpośredni wyrzut produktu po zakończonym cyklu
  • Zwiększone bezpieczeństwo dzięki magnetycznemu zabezpieczeniu pokrywy
  • Szeroki wsyp do komory ułatwiający dodawanie składników
  • Intuicyjny, dotykowy i przyjazny użytkownikowi panel sterowania
  • Prosty demontaż elementów urządzenia
  • Łatwy proces czyszczenia
  • Półhermetyczny kompresor zapewnia optymalne chłodzenie
  • Idealne urządzenie dla lodziarni rzemieślniczej
  • Wysoka wydajność
  • Urządzenie wyposażone w inwerter dla szybkiego wyrzutu gotowego produktu
  • Przygotowanie 1  kuwety okrągłej w jednym cyklu
  • Prysznic natryskowy w standardzie dla lepszej higieny
  • Urządzenie wyposażone w podwójny inwerter dla kontroli mieszadła i temperatury
  • Możliwość całkowitego zatrzymania cyklu oraz jego wznowienia
  • Utrzymywanie stałej temperatury produktu po zakończonym cyklu
  • Pełna kontrola nad dodawaną ilością mieszanki zapewnia idealną konsystencję produktu
  • Chłodzenie adaptacyjne
  • Chłodzenie wodą lub powietrzem
  • Urządzenie ustawione na wytrzymałych kółkach

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 550x620x1400
  • Pojemność [kg]: 1,5-5
  • Wydajność [l/cykl]: 2-7
  • Moc [kW]: 4,7
  • Zasilanie [V]: 400
  • Waga [Kg]: 220
  • Chłodzenie: Woda/Powietrze
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Resto Quality
Zamknięta 10/1,5
30-554 Kraków
Poland

12-307-06-72
info@restoquality.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: