WhatsApp
Godziny pracy infolinii 123070604
24 grudnia 8:00-12:00
27 grudnia 8:00-16:00

Gazowy Opiekacz Do Kebaba Podwójny 2x4 Pal 120 kg

Kod: GP-KLG224-T
Dostępność: na zamówienie
14389.00
14389.00
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 21 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Opis:

  • opiekacz do tradycjonalnego przygotowywania kebaba, gyrosa oraz shoarmy
  • obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
  • niezależne regulowane palniki
  • zawór bezpieczeństwa
  • zasilanie na gaz ziemny lub propan-butan
  • dolny silnik z możliwością zmiany kierunku obrotów
  • przesuwny korpus urządzenia umieszczony na prowadnicach (nieruchoma sztyca) pozwala na regulację odległości palników od opiekanego mięsa
  • komplet osłon bocznych w zestawie
  • pokrywa palników wykonana ze stali AISI-310 S Cr-NI
  • precyzyjna płynna regulacja mocy palników
  • nienagrzewające się elementy do regulacji sztycy
  • niezależne od siebie strefy grzewcze, sterowane oddzielnymi pokrętłami, pozwalają na wyłączenie lub zmniejszenie mocy poszczególnych pól grzewczych
  • sztyca obracana automatycznie za pomocą elektrycznego silnika odpornego na wysoką temperaturę

 

Parametry techniczne:

  • wymiary zewnętrzne: 1000x715x1065 mm
  • ilość palników: 4 + 4
  • moc: 26,00 kW
  • zasilanie: 230V/gaz
  • waga: 80 kg
  • wsad mięsa: 80-120 kg

 

Dlaczego warto wybrać gyrosy/opiekacze gazowe do kebaba?:

  • Posiadają pojemną tackę ociekową.
  • Palniki gazowe mają bardzo precyzyjną regulację.
  • Wykonane są z dbałością o każdy szczegół.
  • Są przystosowane do pracy ciągłej w wysokich temperaturach.
  • Mogą pracować na gazie z butli oraz na gaz ziemny.
  • 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski.

 

Do pobrania:

image Instrukcja obsługi

Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Resto Quality
Zamknięta 10/1,5
30-554 Kraków
Poland

12-307-06-72
info@restoquality.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: