WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN.
Infolinia 123070604

Granitor | Urządzenie do napojów lodowych slush shake 2x12l | SLUSH24.I |

Kod: GP-SLUSH24.I
Dostępność: mała ilość
Przewidywana wysyłka: 21 dni
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Kurier pobranie 30,00 zł brutto
  • Kurier Express 35,00 zł brutto
11 034,96 zł netto
13 573,00 zł brutto
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Opis:

  • Profesjonalna maszyna przeznaczona do przygotowywania sorbetów, slush shake oraz granity
  • Idealnie sprawdzi się w lokalach gdzie podawane są różnego rodzaju napoje w tym samym czasie
  • Proporcja cukru w mieszance musi wynosić od 12% do 17%
  • Granitę należy schładzać stopniowo, zaczynając od trybu I, a następnie przełączyć do trybu II
  • Pojemniki wykonane z poliwęglanu przeznaczonego do kontaktu z żywnością
  • Standardowo tacka ociekowa wyposażona we wskaźnik poziomu wody
  • Energooszczędny tryb pracy nocnej umożliwia przechowywanie produktu w stałej niskiej temperaturze, bez konieczności codziennego zlewania mieszanki
  • Zbiorniki sterowane niezależnie od siebie w zakresie chłodzenia i mieszania
  • Kompaktowa i prosta w obsłudze
  • Łatwy demontaż poszczególnych elementów urządzenia
  • Wygodny uchwyt dozujący

 Parametry techniczne:

  • Wymiary zewnętrzne[mm]: 390x530x770
  • Czynnik chłodniczy: R404A / R290
  • Tryb odszraniania: mechaniczny
  • Pojemność[l]: 12+12
  • Moc chłodnicza[kW]: 0,98
  • Moc[kW]: 0,49
  • Zasilania [V]: 230
  • Waga[kg]: 41,1

 *wymiary wraz z tacką ociekową

Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Resto Quality
Zamknięta 10/1,5
30-554 Kraków
Poland

12-307-06-72
info@restoquality.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: