WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN5.
Infolinia 123070604

Gyros Opiekacz Gazowy Do Kebaba 5 Palników 80kg Klg222

Kod: GP-KLG222
Dostępność: mała ilość
6366.00
6366.00
6047.7 6047.7 cena z kodem: ROBO5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Jeśli prowadzisz lokal serwujący kebab, gyros lub shoarmę, wiesz, jak ważny jest sprzęt działający sprawnie i bezawaryjnie. Opiekacz do kebaba Resto Quality to solidne urządzenie, którego niewygórowana cena łączy się z wysoką jakością. Dzięki pięciu palnikom i wytrzymałej konstrukcji, bez problemu poradzi sobie z przygotowaniem dużych porcji mięsa – nawet do 80 kg.

Gazowy opiekacz do kebaba Resto Quality - dlaczego warto go wybrać?

Pięć niezależnych palników o łącznej mocy 16,25 kW to gwarancja precyzji i kontroli nad całym procesem opiekania. Każda strefa grzewcza jest sterowana oddzielnie, co oznacza, że możesz dostosować moc do wielkości porcji. 

Mięso obraca się automatycznie dzięki elektrycznemu silnikowi, a funkcja zmiany kierunku obrotu sprawia, że każda strona jest równomiernie opieczona. Dodatkowo możesz regulować odległość sztycy od palników.

Opiekacz Resto Quality - jakość i funkcjonalność

Wykonanie opiekacza do kebaba Resto Quality z wysokiej jakości stali nierdzewnej zapewnia jego trwałość i odporność na intensywną eksploatację. Pokrywa palników ze stali AISI-310 S Cr-NI chroni urządzenie przed przegrzewaniem i dodatkowo wydłuża jego żywotność.

Codzienna praca jest znacznie prostsza dzięki wyjmowanej tacy na tłuszcz, która ułatwia utrzymanie porządku. Zawór bezpieczeństwa chroni przed wyciekiem gazu, zapewniając spokojną i bezpieczną pracę.

Opiekacz może być zasilany zarówno gazem ziemnym, jak i propan-butanem, a to pozwala dostosować go do warunków technicznych Twojego lokalu. Jeśli zależy Ci na jeszcze większej efektywności, możesz dokupić osłony boczne, przyspieszające proces opiekania, utrzymując ciepło wokół mięsa.

Opiekacz Resto Quality to wyposażenie kebaba, łączące prostotę obsługi z trwałością i wysoką wydajnością. Niezależnie od tego, czy obsługujesz dużą liczbę klientów, czy potrzebujesz sprzętu, na którym możesz polegać – ten opiekacz to inwestycja, która szybko się zwróci.

Opis:

  • opiekacz do tradycjonalnego przygotowywania kebaba, gyrosa oraz shoarmy
  • obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
  • niezależne regulowane palniki
  • zawór bezpieczeństwa
  • zasilanie na gaz ziemny lub propan-butan
  • górny silnik z możliwością zmiany kierunku obrotów
  • regulowana odległość sztycy od palników
  • wyjmowana taca na pozostałości po opiekaniu oraz tłuszcz
  • komplet osłon bocznych (opcja dostępna za dopłatą)
  • pokrywa palników wykonana ze stali AISI-310 S Cr-NI
  • precyzyjna płynna regulacja mocy palników
  • nienagrzewające się elementy do regulacji sztycy
  • niezależne od siebie strefy grzewcze, sterowane oddzielnymi pokrętłami, pozwalają na wyłączenie lub zmniejszenie mocy poszczególnych pól grzewczych
  • sztyca obracana automatycznie za pomocą elektrycznego silnika odpornego na wysoką temperaturę

 

Parametry techniczne:

  • wymiary zewnętrzne: 550x700x1285 mm
  • ilość palników: 5
  • moc: 16,25 kW
  • zasilanie: 230V/gaz
  • waga: 35 kg
  • wsad mięsa: 60-80 kg

 

Dlaczego warto wybrać gyrosy/opiekacze gazowe do kebaba?:

  • Posiadają pojemną tackę ociekową.
  • Palniki gazowe mają bardzo precyzyjną regulację.
  • Wykonane są z dbałością o każdy szczegół.
  • Są przystosowane do pracy ciągłej w wysokich temperaturach.
  • Mogą pracować na gazie z butli oraz na gaz ziemny.
  • 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski.

 

Do pobrania:

 Instrukcja obsługi

 

Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Resto Quality
Zamknięta 10/1,5
30-554 Kraków
Poland

12-307-06-72
info@restoquality.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: