WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN.
Infolinia 123070604
Brak w magazynie

HENDI | ELECTRON 500

Kod: ELECTRON 500
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Kurier pobranie 30,00 zł brutto
  • Kurier Express 35,00 zł brutto
22 035,11 zł netto
27 103,19 zł brutto
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
  • BUDOWA
  • Komora myjąca tłoczona z zaokrąglonymi narożnikami ułatwiającymi czyszczenie
  • Tłoczone w obudowie komory prowadnice na kosze ułatwiające utrzymanie jej w czystości
  • Dwuwarstwowa i izolowana obudowa (AISI 304)
  • Pochyły „anty-kapiący" sufit komory myjącej zapobiegający kapaniu na umyte naczynia
  • Wzmacniany system zawiasów do drzwi
  • Regulowane nóżki BEZPIECZEŃSTWO HACCP
  • Komora myjąca typu ECONOMIC
  • oszczędzająca wodę, detergenty, energię; poprawia jakość wody
  • System Thermo-stop gwarantujący wyparzanie w temp. +85°C WYPOSAŻENIE
  • Czujnik stałego zużycia wody i kontroli temperatury wody myjącej i płuczącej
  • Pompa odpływowa (tylko modele ELECTRON 500 DDE PS)
  • Dozownik detergentu
  • Dozownik nabłyszczacza
  • Filtr pompy
  • Niezależnie zasilane ramiona myjące i płuczące
  • Termometr elektroniczny wody myjącej
  • Termometr elektroniczny wody płuczącej (wyparzającej)
  • przeznaczenie talerze, kubki, filiżanki, szkło, sztućce,
  • pojemniki GN, sprzęt kuchenny
  • sterowanie elektroniczne
  • ilość/dł. cykli mycia 4/60 s, 120 s, 180 s, 300 s1)
  • wydajność przy zasilaniu wodą +50°C: 48/30/20/12 koszy/h
  • wydajność przy zasilaniu wodą +10°C: 21/21/20/12 koszy/h
  • maks. wys. mytego: szkła` 325 mm / talerzy 340 mm
  • zużycie wody na 1 cykl mycia 2,3 l
  • temp. wody myjącej 55°C
  • temp. wody płuczącej wyparzającej 85°C
  • standardowe kosze: kosz z bolcami na 18 talerzy 500x500x(H)105 mm
  • 1 szt.  kosz uniwersalny na fi liżanki i szkło 500x500x(H)105 mm
  • 1 szt.  koszyk na sztućce O120x(H)120 mm
  • 1 szt.
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: