Dlaczego gastroprofit.pl?

wygodne płatności


szybka wysyłka

WhatsApp
  • HENDI | Piec konwekcyjno-parowy SAPIENS z bezpośrednim natryskiem 7 x GN 1/1 Gazowy

Kod: SAGV071
Brak w magazynie
80903.78
80903.78
Przewidywana wysyłka 2 dni
Dostawa 0
Kurier 0
Odbiór osobisty - Kraków, ul. Danka 8/U14 0
Kurier Express 35
Dostępność Brak
Zadzwoń 123 07 06 04
  • Budowa:
  • Idealnie gładka, szczelna komora
  • Drzwi z podwójną hartowaną szybą, komorą powietrzną i wewnętrzną szybą odbijającą ciepło zmniejszają emisję ciepła w stronę operatora i podnoszą wydajność urządzenia
  • Składana szyba wewnętrzna umożliwiająca łatwe czyszczenie
  • Regulowany zawias zapewniający optymalne uszczelnienie
  • Zdejmowany deflektor, ułatwiający dostęp do komory wentylatora i jej czyszczenie
  • Współczynnik szczelności IPX5Tryby gotowania:
  • Tryb automatyczny, ponad 90 zapisanych programów, łącznie z programami odgrzewania na talerzu lub w pojemniku
  • Możliwość programowania i zapisania 99 programów pieczenia (maksymalnie po 4 cykle)
  • Gotowanie ręczne w trzech trybach: tryb konwekcyjny w zakresie od 30°C do 300°C, tryb parowy w zakresie od 30°C do 130°C, tryb konwekcyjno-parowy w zakresie od 30°C do 300°C
  • Gotowanie ręczne w 4 cyklach w sekwencji automatycznej dla różnych trybów gotowania, utrzymania temperatury oraz sterowania wylotem pary
  • Pieczenie z sondą (ustawienie i kontrola temperatury wewnątrz potrawy) (opcja)
  • AUTOCLIMA®
  • automatyczny system pomiaru i kontroli wilgotności w komorze pieca
  • FAST-DRY®
  • system szybkiego osuszania komory
  • Możliwość wyboru 9 najczęściej używanych programów „press and go" (opcja)Wyposażenie:
  • Wyświetlacz alfanumeryczny o wysokiej rozdzielczości 
  • Przycisk sterowania 4 cyklami pieczenia z wyświetlaczem LED 
  • Przycisk dostępu do zapisanych programów pieczenia i ich zapisywania 
  • Pokrętło SCROLLER PLUS z funkcją wyboru i zatwierdzania opcji
  • Nagrzewanie ręczne
  • Bezpośredni natrysk
  • 2 ruszty ze stali nierdzewnej GN 1/1Sterowanie:
  • Autodiagnostyka przed rozpoczęciem użytkowania urządzenia, opisowe i dźwiękowe sygnalizowanie nieprawidłowego działania
  • System mycia ręcznego z wyjmowanym prysznicem
  • Autorewers (automatyczna zmiana kierunku pracy wentylatora) pozwalająca na równomierne opiekanie
  • Automatyczne, równoległe sterowanie temperaturą w komorze i wnętrzu potrawy, system DELTA T
  • Automatycznie regulowane skraplanie pary
  • Nawilżanie ręczne 
  • Oświetlenie halogenowe
  • Sterowanie temperaturą wewnątrz produktu za pomocą sondy czteropunktowej
  • Złącze USB do pobierania danych HACCP, aktualizacji oprogramowania, wgrywania/pobierania programów pieczenia
  • SERVICE
  • program służący do: kontroli działania płyty elektronicznej i wyświetlacza temperatury sondy. Zegar urządzenia połączony z podstawowymi funkcjami, umożliwiający przeprowadzenie programowanej konserwacji
  • ECOSPEED
  • dzięki rozpoznaniu ilości i rodzaju przygotowywanego produktu, urządzenie Naboo optymalizuje pobór energii, steruje nim i utrzymuje odpowiednią temperaturę pieczenia, nie dopuszczając do zmian
  • ECOVAPOR
  • system umożliwia znaczące zmniejszenie zużycia wody i energii dzięki funkcji automatycznego sterowania nasyceniem pary w komorze pieczenia
  • GREEN FINE TUNING
  • nowy system modulacji palnika i wydajny wymiennik ograniczające utratę mocy i zmniejszające szkodliwe emisje
Imię i nazwisko
E-mail
ZAPYTAJ O PRODUKT