WhatsApp

Maszyna do lodów włoskich RQBJ188S-P | różowa | 2x6 l Resto Quality

barcode Kod: RQBJ188S-P
Dostępność: średnia
Wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
7 336,00 zł netto
9 023,28 zł brutto
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Opis: Maszyna przeznaczona do produkcji lodów włoskich 3 smaki (2+mix) Elektroniczny, prosty w użytkowaniu panel sterowania z możliwością personalizacji ustawień Możliwość precyzyjnego ustawienia konsystencji lodów Wstępne chłodzenie mieszanki przyspiesza produkcję lodów Innowacyjna funkcja rozmrażania za pomocą jednego przycisku Licznik wydanych porcji Wskaźnik aktualnej temperatury mieszanki lodowej Zbiorniki wykonane są ze stali nierdzewnej o zaokrąglonych krawędziach, proste w czyszczeniu Regulowany czas czuwania System autodiagnostyki wskazujący m.in. zbyt niski poziom mieszanki, zbyt wysoką temperaturę otoczenia, czy zamarznięcie cylindra Rdzeń cylindra wykonany ze stali nierdzewnej Wygodne w montażu i solidne nakrętki mocujące Ulepszone pierścienie uszczelniające oraz cylindry Chłodzenie powietrzne Kompresor renomowanej firmy Embraco Funkcja mycia Tacka ociekowa Tryb czuwania umożliwia utrzymanie mieszanki w odpowiedniej temperaturze nawet w przypadku długiej bezczynności Obudowa wykonana zestali nierdzewnej oraz ze stali malowanej proszkowo Komplet części zapasowych w zestawie   Parametry techniczne: Wymiary zewnętrzne [mm]: 540x715x860 Pojemność [l]: 2x6 Wydajność [l/h]: 18 Zasilanie [V]: 230 Moc [kW]: 1,85 Nocne chłodzenie: NIE Pompa napowietrzająca: NIE Czynnik chłodniczy R290 Chłodzenie: powietrzne Waga [kg]: 90 Kolor: różowy         Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia
Parametry:
Informacje o bezpieczeństwie:
Posiada oznaczenie CE (zgodność z normami UE).;https://restoquality.pl/pl/p/file/8c27041b8c7be4dc3d9ef0e7d53bf361/Instrukcja-obslugi-Resto-Quality-RQBJ188S-P%2C-RQBJ289S%2C-RQBJP289S%2C-RQ208C-B%2C-RQ208C-P%2C-RQ369C.pdf

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Resto Quality
Zamknięta 10/1,5
30-554 Kraków
Poland

12-307-06-72
info@restoquality.pl

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×