WhatsApp
Rabat na wybrane produkty przy zakupach powyżej 500 zł. Sprawdź z kodem MAJ25. Promocja trwa jeszcze 
13 dni
02
56
25
Zadzwoń: 123070604

Miesiarka Spiralna Do Ciast Ciężkich, 2 Prędkości, 230v, Gp-Hs 20 Litrów

barcode Kod: GP-RQHS20
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
Wysyłka: 3 dni
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
  • Kurier pobranie 35,00 zł brutto
Brak w magazynie
3 624,00 zł netto
4 457,52 zł brutto
3 533,40 zł netto 4 346,08 zł brutto cena z kodem: MAJ25
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Miesiarka do Wyrabiania Ciast

Miesiarka spiralna do ciast ciężkich, 2 prędkości, 230V, GP-RQHS 20 litrów

Wysokiej jakości miesiarka jest przeznaczona do wyrabiania ciast ciężkich, takich jak na pizzę czy pierogi. Doskonale sprawdza się w pizzeriach, piekarniach, pierogarniach oraz restauracjach. Wyposażona w wbudowany timer oraz dwie prędkości obrotowe, idealnie nadaje się do początkowego mieszania składników oraz końcowego formowania ciasta. Wszystkie elementy mające kontakt z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnej, co gwarantuje bezpieczeństwo i higienę. Mocna i niezawodna konstrukcja z solidną obudową oraz osłoną ze stali nierdzewnej zapewniają wygodne i bezpieczne użytkowanie.

Parametry techniczne:

  • Pojemność [kg]: 8
  • Objętość misy [l]: 20
  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 400x700x850
  • Wymiary dzieży [mm]: ø380x220
  • Moc [kW]: 1,1
  • Napięcie [V]: 230
  • Waga [kg]: 97

Dlaczego warto wybrać tę miesiarkę?

  • Prosta w obsłudze
  • Posiada 2 prędkości obrotów dzieży
  • Z wbudowanym timerem dla ustawienia czasu pracy
  • Przeznaczona do wyrabiania ciasta na pizzę lub pierogi
  • 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski
Parametry:

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Resto Quality
Zamknięta 10/1,5
30-554 Kraków
Poland

12-307-06-72
info@restoquality.pl

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×