WhatsApp
Świąteczne zamówienia realizujemy na bieżąco w dni robocze – zamów bez obaw! Infolinia: 123070604

Mikser Ręczny Zanurzeniowy Premium 630 Mm Fm550vv600

Kod: GP-FM550VV600
Dostępność: na zamówienie
4104.00
4104.00
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 21 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Opis:

  • idealne do przygotowywania sosów, zup, kremów, ciast, itp.
  • wysokiej jakości korpus wykonany z wytrzymałego tworzywa sztucznego
  • lekkie i proste w obsłudze
  • wysokiej jakości, wentylowany, włoskiej produkcji silnik z zabezpieczeniem termicznym
  • możliwość ustawienia 9 różnych prędkości
  • elektroniczny system stabilizacji prędkości i mocy SRS
  • gwint wykonany z wysokiej klasy polimeru
  • całkowicie rozłączne ramiona miksujące wykonane ze stali nierdzewnej
  • opcjonalnie dostępne 4 długości ramion: 300-400-500 i 600 mm ostrza wykonane z wysokiej jakości bardzo wytrzymałej stali kutej, łatwe do mycia
  • opatentowane łączenie ramienia
  • spełnia wszystkie normy CE
  • technologia SRS pozwala uzyskać wysokiej jakości mieszanki za każdym razem
  • elektroniczny wyświetlacz
  • ergonomiczny uchwyt dla wygodnego użytkowania

 

Parametry techniczne:

  • wymiary zewnętrzne silnika [mm]: 130x390
  • długość ramienia [mm]: 630
  • prędkość [obr/min]: 2000/9000
  • pojemność naczynia [l]: 250/330
  • moc [kW]: 0,55
  • napięcie [V] : 230
  • waga [kg]: 5,3

 

Dlaczego warto wybrać mikser zanurzeniowy z serii Premium?

  • Idealnie się sprawdzą w restauracjach, profesjonalnych kuchniach
  • Wyposażone są w system SRS zapewniający wysokiej jakości jednorodne mieszanki
  • Wykonane są z wysokiej jakości komponentów
  • Posiadają innowacyjny system montowania ramienia miksującego
  • Miksery włoskiej produkcji
  • Możliwość dokupienia homogenizatora, który idealnie sprawdzi się przy miksowaniu mieszanki do lodów
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Resto Quality
Zamknięta 10/1,5
30-554 Kraków
Poland

12-307-06-72
info@restoquality.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: