WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN5.
Infolinia 123070604

Mikser Spiralny Mieszalnik do Ciasta Ciężkiego Yato YG-03059 20l Uchylna Głowica

Kod: YG-03059

Mikser Spiralny Yato YG-03059 20l do Ciasta na Pizzę Pierogi - Idealny do pizzerii, piekarni, cukierni. Silnik 1100W, prędkość 158 obr/min, dzieża 20L, korpus z aluminium i stali. Bezpieczny i łatwy w obsłudze, z uchylną głowicą, wyjmowaną dzieżą, zabezpieczeniami i wyłącznikiem bezpieczeństwa. W zestawie spirala do ciast ciężkich i nóż odcinający.

Dostępność: średnia ilość
4250.00
4250.00
Kolor/Wzór
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 10 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0

Mikser Spiralny 20l do Ciasta na Pizzę Pierogi z Uchylną Głowicą Yato YG-03059

Odkryj Mikser Spiralny Yato YG-03059, idealny do wyrabiania ciast ciężkich takich jak pizza, chleb, pierogi, czy pączki. Szczególnie polecany do pizzerii, piekarni i cukierni, ten mikser jest niezbędnym urządzeniem w każdej profesjonalnej kuchni.

Wysoka Wydajność i Trwałość

Napędzany silnikiem o mocy 1100W, zasilany prądem 220~240V / 50Hz, mikser ten wykorzystuje przekładnię zębatkową gwarantującą długą żywotność. Dzieża i spirala obracają się jednocześnie ze stałą prędkością 158 obr/min, z wbudowanym timerem umożliwiającym nastawienie czasu pracy do 60min.

Bezpieczeństwo i Komfort Użytkowania

Mikser o wymiarach 690x760x390 mm i wadze 127 kg, posiada korpus wykonany z aluminium i stali, malowany na kolor biały, co ułatwia utrzymanie czystości. Dzieża o pojemności 20l i średnicy 360 mm, z maksymalnym wsadem ciasta 8 kg. Uchylna głowica robocza ułatwia wyjmowanie ciasta i czyszczenie. Urządzenie wyposażone jest w zabezpieczenia przeciw uruchomieniu z podniesioną głowicą i automatyczne wyłączenie przy otwieraniu osłony.

Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

YATO
Sołtysowicka 39
51-168 Wrocław
Poland

71 32 46 330
sklep@yatogastro.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: