WhatsApp

Mikser Spiralny Mieszalnik do Ciasta Ciężkiego Yato YG-03065 40l - 2 Prędkości

Kod: YG-03065

Mikser do Ciasta Ciężkiego Yato YG-03065 40l 2 Prędkości - Idealny do pizzerii, piekarni, cukierni. Silnik 3100W, 2 prędkości pracy, dzieża 40L, korpus z aluminium i stali. Bezpieczny i łatwy w obsłudze, z osłoną ochronną, wyłącznikiem bezpieczeństwa i automatycznym zabezpieczeniem. W zestawie spirala do ciast ciężkich i nóż odcinający.

Dostępność: mała ilość
4800.00
4800.00
Kolor/Wzór
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0

Mikser do Ciasta Ciężkiego Yato YG-03065 40l - Profesjonalny 2 Prędkości

Odkryj Mikser do Ciasta Ciężkiego Yato YG-03065, idealny do wyrabiania ciast ciężkich takich jak pizza, chleb, pierogi, czy pączki. Szczególnie polecany do pizzerii, piekarni i cukierni, ten mikser jest niezbędnym urządzeniem w każdej profesjonalnej kuchni.

Wysoka Wydajność i Trwałość

Napędzany silnikiem o mocy 3100W, zasilany prądem 380~415V / 50Hz, mikser ten wykorzystuje przekładnię zębatkową gwarantującą długą żywotność. Dzieża i spirala obracają się jednocześnie, z możliwością ustawienia dwóch prędkości pracy 125 / 250 obr/min, oraz biegu wstecznego ułatwiającego wyjęcie ciasta.

Bezpieczeństwo i Komfort Użytkowania

Mikser o wymiarach 1030x730x480 mm i wadze 133 kg, posiada korpus wykonany z aluminium i stali, malowany na kolor biały, co ułatwia utrzymanie czystości. Dzieża o pojemności 40l i średnicy 450 mm jest zamontowana na stałe, z maksymalnym wsadem ciasta 16 kg. Osłona ochronna i otwory wsypowe zwiększają bezpieczeństwo i wygodę użytkowania. Urządzenie wyposażone jest również w wyłącznik bezpieczeństwa i automatyczne zabezpieczenie przy otwieraniu osłony.

Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Dane producenta

YATO
Sołtysowicka 39
51-168 Wrocław
Poland

71 32 46 330
sklep@yatogastro.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: