• Mikser dwuramienny TWIN TECH 55 2T | 2 prędkości Resto Quality

Numer katalogowy: TWIN TECH 55 2T
51300.00
51300.00
szt. Do schowka
Oceny
Dostawa 0
Kurier 0
Odbiór osobisty 0
Kurier express 29.99
Dostępność W sprzedaży

ZAMÓW PRZEZ TELEFON: 12 307 11 81

MASZ PYTANIA?

Opis:

  • TWIN TECH to innowacyjny uniwersalny mikser dwuramienny, który sprawdzi się w każdej pizzerii, cukierni, piekarni czy garmażerii
  • Wyjątkowy system pracy dwóch ramion miksera pozwala także na dokładne mieszanie surówek i różnego rodzaju farszu
  • W zaledwie kilka minut przygotuje ciasto do wyrobów cukierniczych, piekarniczych oraz na pizzę
  • Urządzenie wskazane jest szczególnie w przygotowywaniu delikatnego, miękkiego ciasta o wysokim stopniu napowietrzenia
  • Specjalna konstrukcja ramion odtwarza tradycyjne ruchy ręcznego wyrabiania ciasta (ugniatanie, podnoszenie, rozciąganie i składanie ciasta)
  • Wyrabianie w ten sposób ciasto jest jednorodne, bardzo dobrze natlenione, co prowadzi do jego szybkiego rozrostu i zwiększenia objętości produktu w najszybszym możliwym czasie
  • Ciasto podczas zagniatania nie nagrzewa się, zachowując stałą, niską temperaturę
  • Regulowana wysokość jednego ramienia miksera umożliwia dostosowanie urządzenia pod różne rodzaje ciasta
  • Wszystkie mechanizmy obrotowe osadzone na łożyskach kulowych, co gwarantuje cichą pracę
  • Dwie prędkości zagniatania ciasta: 40 ruchów/min i 60 ruchów/min
  • Obudowa wykonana ze stali malowanej proszkowo, osłona dzieży wykonana z wysokiej jakości tworzywa oraz stali nierdzewnej
  • Dzieża, dolne elementy zagniatające ciasto wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej, żeliwne górne elementy ramiona
  • Przekładnie wykonane są technopolimeru, które w porównaniu ze zwykłymi przekładniami nie wymagają pracy w kąpieli olejowej. Zapewniają cichą pracę urządzenia oraz są bardzo wytrzymałe
  • Sterowanie za pomocą prostego i intuicyjnego panelu sterowania z dwoma timerami
  • Wyłącznik bezpieczeństwa
  • Podana w parametrach technicznych pojemność dzieży jest określona dla ciasta o hydracji na poziomie 50-55%

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary [mm]: 690x880x1400
  • Wymiary dzieży [mm]: ø550x342
  • Pojemność dzieży dla ciasta o hydracji 50-55%: 57 
  • Pojemność dzieży [l]: 81
  • Pojemność mąki min-max [kg]: 2-32
  • Moc [kW]: 1,1-1,6
  • Napięcie [V]: 400
  • Waga [kg]: 272
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Imię i nazwisko
Opinia