WhatsApp

Mikser ręczny zanurzeniowy | regulacja obrotów | napęd | 0,4 kW | 790x146x120 mm | RQL40-B Resto Quality

Kod: GP-RQL40-B
Dostępność: duża ilość
1075.00
1075.00
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Opis:

  • Profesjonalny elektryczny mikser ręczny zanurzeniowy
  • Pozwala na przygotowanie między innymi sosów, zup, dipów, przecierów, kremów, puree warzywnych czy ciast
  • Idealnie sprawdzi się w restauracjach, cukierniach, piekarniach, czy profesjonalnych kuchniach
  • Wyposażony w duży, wydajny i nienagrzewający się włoskiej produkcji silnik, który pozwala na efektywne i skuteczne miksowanie
  • Mikser posiada stopniową regulację prędkości maks. 11000 obrotów na minutę
  • Dobrze wentylowany i korpus wykonany z tworzywa sztucznego
  • Wyposażony w system blokady końcówek miksujących, pozwalający na bezpieczeństwo użytkowania
  • Urządzenie jest proste i intuicyjne w obsłudze, kontrola pracy za pomocą przycisku
  • Dostępny wybór dwóch długości rozłącznych ramion 400, 500 i 600 mmz potrójnymi ostrzami rozdrabniającymi wykonanymi z wysokiej jakości stali nierdzewnej AISI 304
  • Cena produktu dotyczy tylko napędu miksera, ramię/ramiona należy zamówić osobno! (patrz wyposażenie dodatkowe)
  • Dodatkowa możliwość zamówienia ubijaczki (wyposażenie dodatkowe)
  • Klasa wodoszczelności IPX3
  • Prosty w czyszczeniu i utrzymaniu w czystości, ramiona można bez problemu myć z zmywarce
  • Ergonomiczny i praktyczny uchwyt pozwala na wygodne użytkowanie
  • Certyfikat CE

 

Wyposażenie dodatkowe:

  • RQL40-A – ramię miksera ręcznego o długości 400 mm
  • RQL50-A – ramię miksera ręcznego o długości 500 mm
  • RQL60-A – ramię miksera ręcznego o długości 600 mm
  • RQL40-W – ramię ubijające o długości 360 mm do napędu RQL40-B

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 790x146x120
  • Prędkość [obr./min]: 11000
  • Moc [kW]: 0,4
  • Zasilanie [V]: 230
  • Waga [kg]: 3
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Resto Quality
Zamknięta 10/1,5
30-554 Kraków
Poland

12-307-06-72
info@restoquality.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: