WhatsApp

Patelnia WOK Titanium 32 cm | Hendi 839010

Kod: 839010
Dostępność: duża ilość
186.03
186.03
176.73 176.73 cena z kodem: HEN5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Poczta Polska, Żabka 18
  • Kurier 20
  • Paczkomat 20
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Wysokiej jakości profesjonalna patelnia aluminiowa z bardzo mocną, nieprzywierającą powłoką tytanową. Solidne wykonanie i najwyższej jakości materiały sprawiają, że patelnia może być z powodzeniem używana w gastronomii. Dzięki wielowarstwowej konstrukcji patelnia zapewnia doskonałe i równomierne przewodzenie ciepła na całej powierzchni.

CECHY:

  • Profesjonalna patelnia wykonana z twardego odlewu aluminium
  • Pokryta nieprzywierającą powłoką tytanową
  • Patelnia bardzo łatwo się zmywa
  • Nienagrzewające rączki patelni wykonane ze stali nierdzewnej 18/10
  • Dzięki zastosowaniu odlewu aluminium, patelnia bardzo szybko rozgrzewają się do temperatury roboczej
  • Specjalna konstrukcja pozwala zaoszczędzić do 30% energii w porównaniu z tradycyjnymi patelniami
  • Możliwość użytkowania na kuchniach: ceramicznych, elektrycznych, gazowych
  • Można myć w zmywarce
  • Można używać w piecach w temperaturze do 250 st. C
  • Posiada atest
  • Katalog: Hendi

WARSTWY:

  1. Korpus aluminiowy
  2. Podkład: właściwości antykorozyjne, odporność na uderzenia, większa wytrzymałość powłok
  3. Powłoka tytanowa: odporność na zarysowanie i ścieranie
  4. Powłoka pośrednia: Whitford Xylan zapobiegająca przywieraniu
  5. Powłoka wierzchnia: wzmocnienie właściwości powłoki nieprzywierającej i rozjaśnienie powierzchni
Parametry:
Ilość w opakowaniu (2):
1
Długość (mm):
600
Średnica podstawy (mm):
157
Długość uchwytu (mm):
260
Średnica (mm):
320
Szerokość (mm):
340
Wysokość (mm):
100
ProductMaterials:
Aluminium

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: