WhatsApp
Kup taniej produkty BARTSCHER z kodem rabatowym BART.
Tylko przez  Timer
Brak w magazynie

Piec konwekcyjno-parowy, piekarniczy, gazowy, ST-Bakery, dotykowy, 10x(600x400), P 20 kW

Kod: 9120498
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
65823.45
65823.45
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier Express 20
  • W celu uzyskaniu uprawnień z gwarancji, urządzenie musi zostać zarejestrowane w ciągu 30 dni od pierwszego uruchomienia na stronie https://stalgast.com/rejestracja
  • 7 calowy elektroniczny, intuicyjny panel sterowania, klamka drzwi z lewej strony
  • alarm na koniec cyklu pracy
  • wyłącznik drzwiowy
  • wewnetrzne oświetlenie LED
  • przyłacze wody 3/4 cala
  • regulacja wilgotności sterowana czasem
  • odległość między prowadnicami ~ 80 mm
  • możliwość zastosowania blach GN 1/1 (16xGN 1/1)
  • rozmiar komory 710x500x875 mm
  • 11 gotowych przepisów w jez. polskim ze zdjęciami + 48 konfigurowalnych programów w 6 krokach
  • zamówienie sondy rdzenia powiększy szerokość pieca o ok 3.5 cm
  • tryby wypiekania: suchy, parowy i mieszany
  • programy Multicook/All on time/ClimaControl
  • 10 prędkości wentylatora, rewers obrotów
  • funkcja rozrostu ciasta- Garowanie

Dokumenty do pobrania:

Parametry:
Częstotliwość:
50/60Hz
Drzwi otwierane na:
prawo
Głębokość - D:
1060mm
Ilość półek:
10szt
Katalog:
FM Industrial
Linia:
ST-Bakery
Moc elektryczna:
0.65kW
Moc gazowa:
20kW
Możliwość zmiany kierunku otwierania drzwi:
tak
Napięcie - U:
230V
Poziom głośności:
~70dB
Rozmiar blach:
600 x 400mm
Sonda rdzenia:
Opcja
System myjący:
Opcja
Szerokość - W:
885mm
Temperatura max.:
270°C
Temperatura min.:
50°C
Waga - M:
168kg
Wysokość - H.:
1190mm
Zasilanie.:
gaz/prąd

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: