WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HENDI_WIOSNA.
Infolinia 123070604

Pistolet wędzarniczy - 3 prędkości podawania dymu HENDI

Kod: 199640
Dostępność: duża ilość
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • ORLEN Paczka 9,99 zł brutto
  • Paczkomat 9,99 zł brutto
  • Poczta Polska, Żabka 9,99 zł brutto
  • Kurier pobranie 29,99 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
409,81 zł netto
504,07 zł brutto
401,62 zł netto 493,99 zł brutto cena z kodem: HENDI_WIOSNA
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
    • Wędzenie to bardzo dobry sposób nadania wyjątkowego aromatu potrawom z mięsa, ryb i warzyw
    • Z użyciem dymu można również serwować potrawy w niebanalny sposób wywołując efekt WOW
    • Zimny ??dym jest łagodny dla delikatnych owoców i warzyw, nie wpływa na zmianę ich tekstury i temperatury
    • Aluminiowa komora wentylatora działa jak radiator, schładza dym
    • Obsługa jednym przyciskiem
    • 3 prędkości podawania dymu
    • Wentylator można także odwrócić, aby zasysać powietrze
    • Zrębki zapachowe nie wymagają wcześniejszego namoczenia przed paleniem
    • Do palenia można zastosować również herbatę lub przyprawy
    • Komora wędzarnicza ze zintegrowanym filtrem siatkowym, wyjmowana, co ułatwia czyszczenie
    • Elastyczny wąż silikonowy (długości 50 cm) do łatwego wdmuchiwania dymu do zamykanych toreb i pojemników
    • Lekki, z wygodną rączką ułatwiającą obsługę jedną ręką
    • Zasilany akumulatorem litowym o pojemności 1000 mAh
    • Dostarczany w zestawie z zapasowymi filtrami siatkowymi, pęsetą i kablem USB do ładowania
    • Zestaw nie obejmuje zrębków zapachowych ani ziół do palenia
Parametry:
Długość (mm):
215
Ilość w opakow.::
1
Panel sterowania:
Analogowy
ProductBatteryIncluded:
True
ProductMaterials:
ABS (Akrylonitryl-butadien-styren);Aluminium
ProductSummary:
Pistolet wędzarniczy - 3 prędkości podawania dymu firmy Hendi to precyzyjnie wykonane urządzenie umożliwiające wzbogacenie potraw o niepowtarzalny aromat.
Szerokość (mm):
70
Wysokość (mm):
160

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×