WhatsApp

Prasa do Pizzy Prismafood 45 cm Profesjonalne Urządzenie Zamiast Pracownika

Kod: 1P010015
Dostępność: mała ilość
20194.94
20194.94
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Prasa do Pizzy 45 cm Prismafood, 400V/6100W

Profesjonalne urządzenie Prismafood do formowania surowych podkładów do pizzy, idealne dla pizzerii wymagających wysokiej wydajności i precyzji. Umożliwia przygotowanie do 360 podkładów do pizzy na godzinę, co czyni ją niezastąpionym pomocnikiem w każdej profesjonalnej kuchni.

Cechy i Korzyści

  • Obudowa i płyty wykonane ze stali nierdzewnej zapewniają trwałość i łatwość w utrzymaniu czystości.
  • Rozstaw płyt do 110-115 mm pozwala na elastyczne formowanie ciasta o różnej grubości.
  • Niezależne ustawienia temperatury dla tarczy górnej i dolnej z cyfrowymi wyświetlaczami.
  • Ruchoma osłona i oświetlenie po obu stronach tarcz ułatwiające obserwację procesu.
  • Możliwość formowania podkładów do pizzy o maksymalnej średnicy ø45 cm i gramaturze ciasta przed rozwałkowaniem do 650 g.

Specyfikacja Techniczna

Maksymalna temperatura podgrzania talerzy: 170°C. Wydajność: ok. 360 podkładów do pizzy/h. Waga netto: 163 kg.

Parametry:
Ilość w opakow.::
1
Moc wejściowa (W):
6100
Długość (mm):
655
Średnica wewnętrzna (mm):
450
Szerokość (mm):
750
Wysokość (mm):
855
ProductMaterials:
Stainless steel;Chrome-plated
ProductSummary:
Prismafood pizza press 45 is a professional equipment for forming raw pizza base with a maximum diameter of o45 cm. The press is designed for preparation of large number of pizza bases - in a short time and without much effort.
ProductTempRangeTo:
170
Programowalny:
False

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Prisma Food
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: