WhatsApp

Profesjonalna Naleśnikarka Elektryczna 40 Cm 3kW Stalgast 772284

Kod: 772284
Dostępność: mała ilość
1114.38
1114.38
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 10
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Elektryczna Naleśnikarka Ø40 cm 3kW Stalgast 772284 - Twój Klucz do Dochodowego Biznesu!

Elektryczna Naleśnikarka Ø40 cm 3kW Stalgast 772284 - Twój Klucz do Dochodowego Biznesu!

Odkryj Potencjał Naleśników!

Zainwestuj w dochodowy biznes z elektryczną naleśnikarką Stalgast 772284. Naleśniki są niezwykle popularnym daniem, które przyciąga klientów zarówno w sezonie, jak i poza nim. Dzięki naszej profesjonalnej naleśnikarce, Twój biznes gastronomiczny może stać się jeszcze bardziej rentowny!

Profesjonalna i Wysokiej Jakości Konstrukcja

Elektryczna naleśnikarka Stalgast 772284 została zaprojektowana z myślą o profesjonalistach. Jej żeliwna płyta grzewcza, powlekana teflonem, gwarantuje doskonałe efekty smażenia i łatwość czyszczenia. Regulacja termostatu od 50 do 300°C pozwala na idealne dopasowanie temperatury do rodzaju przygotowywanego ciasta.

Praktyczność i Wygoda

Urządzenie jest wyposażone w długi przewód zasilający (1450 mm), co zwiększa swobodę jego umiejscowienia. Dodatkowo, naleśnikarka posiada szufladę ze stali nierdzewnej na gotowe naleśniki, która ułatwia serwowanie i utrzymanie naleśników w odpowiedniej temperaturze.

Zainwestuj w swój biznes gastronomiczny z profesjonalną naleśnikarką elektryczną Stalgast 772284! Poczuj różnicę, jaką może przynieść ci sprzęt najwyższej jakości.

Parametry:
Wysokość - H.:
220mm
Głębokość - D:
470mm
Szerokość - W:
450mm
Katalog:
Caterina
Średnica:
400mm
Waga - M:
19.1kg
Temperatura max.:
300°C
Temperatura min.:
50°C
Napięcie - U:
230V
Moc elektryczna:
3kW
Częstotliwość:
50Hz

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Caterina
Ostrobramska 75C
04-175 Warszawa
Poland

801 40 50 63
stalgast@stalgast.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: