WhatsApp
HENDI, Eka, Prismafood powyżej 500 PLN – rabat z kodem HENDI_KWSkorzystaj z okazji! 
Zadzwoń: 123070604

Profesjonalny Basen Zlew Gastronomiczny Jednokomorowy Nierdzewny 70x70x85

barcode Kod: MTP001984
Dostępność: mała
Wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
1 545,72 zł netto
1 901,24 zł brutto
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Profesjonalny Basen Zlew Gastronomiczny Jednokomorowy Nierdzewny 70x70x85

Basen gastronomiczny nierdzewny  stanowi gwarancję wytrzymałości, funkcjonalności oraz bezpieczeństwa. Wyprodukowany w Polsce z wysokogatunkowych materiałów. Basen 1-komorowy umożliwia komfortowe mycie garnków, pojemników GN, desek, patelni i innych naczyń używanych w profesjonalnej gastronomii. Sprawdzi się także dorozmrażania żywności, mycia warzyw, owoców iinnych produktów żywnościowych. Stół z basenem stanowi niezbędne wyposażenie wszystkich zapleczy zakładów żywieniowych, w których przygotowuje się duże ilości potraw: lokali gastronomicznych, restauracji, hoteli a także punktów zbiorowych żywienia i stołówek.

Zalety basenu gastronomicznego :

  • Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej, co zapewnia odporność na uszkodzenia mechaniczne oraz łatwość w utrzymaniu czystości.
  • Spawana konstrukcja zapewnia dużą stabilność.
  • Wysoki ogranicznik (rant) chroni ścianę przed zachlapaniem.
  • Komora o głębokości 40 cm umożliwia dokładne mycie oraz płukanie naczyń o dużych wymiarach.
  • Regulowane nóżki pozwalają wypoziomować basen nawet na nierównej podłodze.
  • Maskownica czołowa zakrywa basen.
  • Wyprofilowane dno ułatwia spływanie wody.
  • Wysyłany złożony, co pozwala zaoszczędzić czas.
Basen zlew gastronomiczny spawany jednokomorowy 70x70x85 cm stal nierdzewna mtp001984

Parametry:
Rant:
Tak
Materiał:
Stal nierdzewna AISI 441
Grubość w centymetrach:
70
Szerokość w centymetrach:
70
Wysokość w centymetrach:
85
Kolor.:
Inox
Ilość komór:
1

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Gastroprofit
Wincentego Danka 8, 31-229, 31-223 Kraków
31-223 Kraków
Poland

12 307 06 04
sklep@gastroprofit.pl

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×