WhatsApp
Porozmawiaj z Doradcą 533 008 007

Profesjonalny Cymber Wózek Transportowy Nierdzewny Do Farszu 200L

Kod: MTP000250
Dostępność: średnia ilość
2185.11
2185.11
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier Express 30

Profesjonalny Cymber Wózek Transportowy Nierdzewny Do Farszu 200L

Cymber  służy do wewnętrznego transportu surowców mięsnych oraz farszu w zakładach przetwórstwa mięsnego. Wózek transportowy ułatwia załadunek mięsa do maszyn produkcyjnych. Wózek transportowy wykonany jest ze stalinierdzewnej  AISI 304 kwasoodpornej posiadającej biologiczną obojętność. Stuffing trolleys może być wykorzystywany do peklowania i marynowania wyrobów mięsnych. Wózek transporotowy stanowi niezbędne wyposażeniezakładów produkcyjnych, masarni, sklepów mięsnych, restauracji. 

Wózek do farszu - zalety

  • Solidna i trwała konstrukcja ze stali nierdzewnej o grubości 2 mm.
  • Bezpieczeństwo w kontakcie z żywnością dzięki zastosowaniu stali kwasoodpornej.
  • 4 kółka poliamidowe z przechyłem odporne na uszkodzenia mechaniczne i ścieranie.
  • Idealny zbiornik do peklowania wyrobów mięsnych.
  • Rączka ze stali nierdzewnej zapewnia wygodne prowadzenie wózka.
  • Wzmocnione narożniki górnego rantu zapewniają bezpieczeństwo użytkowania.
wózek gastronomiczny

Gdzie można zastosować wózek do farszu?

 Wózek transportowy umożliwia szybki i wygodny transport surowców mięsnych. Cymber to profesjonalny wózek transportowy, który ułatwia pracę wzakładach przetwórstwa mięsnego, masarniach, restauracjach. Dzięki niemu transport surowców mięsnych nie sprawia problemu, co przekłada się również na większą wydajność przy produkcji wyrobów wędliniarskich.

Parametry:
Materiał:
stal nierdzewna
Grubość w centymetrach:
66
Pojemność w litrach:
200
Wysokość w centymetrach:
67
Kolor.:
Inox

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: