WhatsApp

Profesjonalny Cymber Wózek Transportowy Nierdzewny Do Farszu 200L

Kod: MTP000250
Dostępność: mała ilość
2185.11
2185.11
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier Express 35

Profesjonalny Cymber Wózek Transportowy Nierdzewny Do Farszu 200L

Cymber  służy do wewnętrznego transportu surowców mięsnych oraz farszu w zakładach przetwórstwa mięsnego. Wózek transportowy ułatwia załadunek mięsa do maszyn produkcyjnych. Wózek transportowy wykonany jest ze stalinierdzewnej  AISI 304 kwasoodpornej posiadającej biologiczną obojętność. Stuffing trolleys może być wykorzystywany do peklowania i marynowania wyrobów mięsnych. Wózek transporotowy stanowi niezbędne wyposażeniezakładów produkcyjnych, masarni, sklepów mięsnych, restauracji. 

Wózek do farszu - zalety

  • Solidna i trwała konstrukcja ze stali nierdzewnej o grubości 2 mm.
  • Bezpieczeństwo w kontakcie z żywnością dzięki zastosowaniu stali kwasoodpornej.
  • 4 kółka poliamidowe z przechyłem odporne na uszkodzenia mechaniczne i ścieranie.
  • Idealny zbiornik do peklowania wyrobów mięsnych.
  • Rączka ze stali nierdzewnej zapewnia wygodne prowadzenie wózka.
  • Wzmocnione narożniki górnego rantu zapewniają bezpieczeństwo użytkowania.
wózek gastronomiczny

Gdzie można zastosować wózek do farszu?

 Wózek transportowy umożliwia szybki i wygodny transport surowców mięsnych. Cymber to profesjonalny wózek transportowy, który ułatwia pracę wzakładach przetwórstwa mięsnego, masarniach, restauracjach. Dzięki niemu transport surowców mięsnych nie sprawia problemu, co przekłada się również na większą wydajność przy produkcji wyrobów wędliniarskich.

Parametry:
Materiał:
stal nierdzewna
Grubość w centymetrach:
66
Pojemność w litrach:
200
Wysokość w centymetrach:
67
Kolor.:
Inox

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Gastroprofit
Wincentego Danka 8, 31-229, 31-223 Kraków
31-223 Kraków
Poland

12 307 06 04
sklep@gastroprofit.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: