WhatsApp
Infolinia 123070604
Zamówienia złożone i opłacone w 2024 roku będą zafakturowane z datą grudniową.
Specjalne RABATY na wszystkie zamówienia złożone do końca roku. Szczegóły u Doradców.

Profesjonalny Mikser Spiralny Miesiarka Do Ciasta 40L 230V

Kod: GH40K
Dostępność: mała ilość
5267.71
5267.71
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier Express 35

Profesjonalny Mikser Spiralny Miesiarka Do Ciasta 40L 230V

Profesjonalna mieszarka to urządzenie do przygotowania wielu rodzajów ciast: na pierogi, pizzę,chleb czy ciasta drożdżowego. Wyposażona jest w pojemną dzieżę ze stali nierdzewnej, która pozwoli na jednorazowe przygotowaniedo 16 kg ciasta. Mieszadło o spiralnym kształcie z łatwością wymiesza składniki uzyskując idealne ciasto. Wbudowany timer daje możliwość ustawienie czasu pracy z wybraną prędkością. Urządzenie posiada dwie prędkości pracy:

  • Slow- idealna aby rozpocząć mieszanie składników,
  • Fast- umożliwiająca prace na wysokich obrotach.

Zalety spiralnej mieszałki do ciasta:

  • Solidne wykończenie ze stali lakierowanej na kolor grafitowo-czerwony.
  • Dzieża 40 l posiada metalową pokrywę bezpieczeństwa.
  • 2  prędkości pracy urządzenia.
  • Wbudowany timer.
  • Misa, spiralne mieszadło, pokrywa ze stali nierdzewnej.

Mieszałka do ciasta to wysokiej jakości urządzenie, rekomendowane do wszelkiegorodzaju obiektów gastronomicznych,restauracji, zakładów zbiorowego żywienia, piekarni, cukierni oraz wszystkich tych miejsc gdzie niezbędna jest wydajność i niezawodność.

 

 

Parametry:
Materiał:
Stal lakierowana proszkowo,Stal nierdzewna
Grubość w centymetrach:
76
Moc w kilowatach:
3,0
Napięcie V:
230
Pojemność w litrach:
40
Waga w kilogramach:
155
Wysokość w centymetrach:
86
Kolor.:
Czerwono-grafitowy
Jednorazowy wsad w kilogramach:
16

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Gastroprofit
Wincentego Danka 8, 31-229, 31-223 Kraków
31-223 Kraków
Poland

12 307 06 04
sklep@gastroprofit.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: