WhatsApp

Profesjonalny Regał Chłodniczy Sklepowy Witryna 1250x740x2010mm 1292L

Kod: MTP001966
Dostępność: średnia ilość
13338.02
13338.02
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier Express 35

Profesjonalny Regał Chłodniczy Sklepowy 125x74x201cm 1292L

Regał chłodniczyHUGO z agregatem wewnętrznym to nowoczesne wzornictwo, które idealnie pasuje do każdego wnętrza sklepowego. Urządzenie służy do przechowywania żywności w odpowiednich warunkach temperaturowych. Regał chłodniczy zamknięty posiadatransparentne szklane drzwi z powłoką antyrefleksyjną, która zapobiegają odbijaniu się światła i zapewnia maksymalną przejrzystość. Witryna chłodnicza z oświetlenie LED zwiększa widoczność ekspozycji. Wysoka jakość wykonania regału gwarantuje niezawodność i wieloletni okres użytkowania.

Wykonanie regału chłodniczego na nabiał napoje i wędliny

  • Obudowa oraz wnętrze komory lakierowane proszkowo, co ułatwia zachowanie czystości.
  • Bezramowe szklane drzwi w wersji Full Glass zwiększają widoczność ekspozycji.
  • Lepsza widoczność produktu dziękioświetleniu górnemu LED oraz każdej półki.
  • Przezroczyste ściany boczne umożliwiają prezentację żywności pod każdym kątem.
  • 5 poziomów półek o wzmocnionej konstrukcji, posiadają regulowaną wysokość orazkąta nachylenia.
  • Drzwi  transparentne zpodwójną warstwą hartowanego szkła gwarantują ograniczenie strat zimna.
  • Każda półka wyposażona jest w listwę cenową.
  • Dno komory wykonano z płyt ze stali nierdzewnej, które można łatwo zdemontować i umyć.
  • Regulowane nóżki ułatwiają wypoziomowanie urządzenia.
Poziomy półek Pojemność Elektroniczny termostat
regał chłodniczy termostat cyfrowy w ladzie chłodniczej

Regały chłodnicze -  wszechstronne zastosowanie

Regały chłodnicze markiumożliwiają przechowywanie produktów żywnościowych z krótkim terminem przydatności.Zapewniają świeżość i dłuższą trwałość przechowywanych produktów.Umożliwiają wyeksponowanie produktów takich jak nabiał, wędliny, napoje, warzywa, owoce, mięso i ryby pakowane. Zaletą tych regałów jest większa powierzchnia przechowywania niż tradycyjnych szaf chłodniczych. Dzięki czemu są one często stosowane w większychsklepach spożywczych, supermarketach, hipermarketach,magazynach czyhurtowniach. 

Funkcje sterowania i chłodzenia w szafach chłodniczych

  • Elektroniczny panel sterowania umożliwia ustalenie temperatury w zakresie od -1 do +5 °C.
  • System chłodzenia dynamicznego zapewnia równomierną temperaturę w całej komorze.
  • Wydajna sprężarka zapewnia odpowiednią efektywność oraz energooszczędność.
  • Cyfrowy wyświetlacz informuje na bieżąco o ustawionej temperaturze.
chłodzenie dynamiczne Zakres temperatury Agregat wewnętrzny
wbudowany agregat

Regał chłodniczy posiada certyfikat CE spełniający wymogi Sanepidu.

Regały chłodniczy HUGO -duże możliwości aranżacji sklepu

Regały chłodnicze doskonale nadają się do handlu oraz gastronomii. Nowoczesny wygląd regału i profesjonalne wykonanie, gwarantują wieloletni okres użytkowania. Urządzenia te świetnie nadają się do tworzenia ciągów chłodniczych, zapewniając dużą powierzchnię przechowywania. Regały nabiałowe można z łatwością modyfikować i dostosować do indywidualnych potrzeb. Solidne półki z regulacją kąta nachylenia i możliwością zmiany wysokości umożliwiają prezentację towaru różnej wielkości.   

Parametry:
Czynnik chodniczy:
R 290
Grubość w centymetrach:
74
Napięcie V:
230
Pojemność w litrach:
1292
Szerokość w centymetrach:
125
Waga w kilogramach:
260
Wysokość w centymetrach:
201
Zakres temperatur w stopniach Celsiusza:
od -1 do +5
Kolor komory wewnętrznej:
grafit,RAL 7016
Kolor obudowy zewnętrznej:
czarny,RAL 9005
Model:
HUGO PLUS IC

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Gastroprofit
Wincentego Danka 8, 31-229, 31-223 Kraków
31-223 Kraków
Poland

12 307 06 04
sklep@gastroprofit.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: