WhatsApp

Profesjonalny Regał Chłodniczy Sklepowy Witryna 1870x740x2010mm 1939L

Kod: MTP001967
Dostępność: średnia ilość
18673.76
18673.76
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier Express 35

Profesjonalny Regał Chłodniczy Sklepowy 187x74x201cm 1939L

Regał chłodniczyHUGO z agregatem wewnętrznym to nowoczesne wzornictwo, które idealnie pasuje do każdego wnętrza sklepowego. Urządzenie służy do przechowywania żywności w odpowiednich warunkach temperaturowych. Regał chłodniczy zamknięty posiadatransparentne szklane drzwi z powłoką antyrefleksyjną, która  zapobiega odbijaniu się światła i zapewnia maksymalną przejrzystość. Witryna chłodnicza z oświetlenie LED w barwie białej, zwiększa widoczność ekspozycji. Wysoka jakość wykonania regału gwarantuje niezawodność i wieloletni okres użytkowania.

Wykonanie regału chłodniczego na nabiał napoje i wędliny

  • Obudowa oraz wnętrze komory lakierowane proszkowo, co ułatwia zachowanie czystości.
  • Bezramowe szklane drzwi w wersji Full Glass zwiększają widoczność ekspozycji.
  • Lepszą widoczność produktu zapewniaoświetlenie górne LED oraz każdej półki.
  • Przezroczyste ściany boczne umożliwiają prezentację żywności pod każdym kątem.
  • 5 poziomów półek o wzmocnionej konstrukcji, posiadają regulowaną wysokość orazkąta nachylenia.
  • Drzwi  transparentne zpodwójną warstwą hartowanego szkła gwarantują ograniczenie strat zimna.
  • Każda półka wyposażona jest w listwę cenową oraz ogranicznik półki.
  • Dno komory wykonano z płyt ze stali nierdzewnej, które można łatwo zdemontować i umyć.
  • Regulowane nóżki ułatwiają wypoziomowanie urządzenia.
0+5  poziomy półek Pojemność Elektroniczny termostat
termostat cyfrowy w ladzie chłodniczej

Regały chłodnicze ekspozycyjne -  wszechstronne zastosowanie

Szafy chłodnicze marki stanowią niezbędne wyposażenie branży spożywczej. Umożliwiają przechowywanie produktów z krótkim terminem ważności w odpowiedniej temperaturze,zapewniając świeżość i dłuższą trwałość produktów.Jest to bardzo ważne, ponieważ produkty takie jak: nabiał, wędliny, świeże soki, warzywa sezonowe są bardzo wrażliwe na zmiany temperatury. Regały chłodnicze znajdą zastosowanie w sklepach spożywczych, supermarketach w magazynach, hurtowniach oraz centrach dystrybucyjnych.

Funkcje sterowania i chłodzenia w szafach chłodniczych

  • Elektroniczny panel sterowania umożliwia ustalenie temperatury w zakresie od -1 do +5 °C.
  • System chłodzenia dynamicznego zapewnia równomierną temperaturę w całej komorze.
  • Wydajna sprężarka zapewnia odpowiednią efektywność oraz energooszczędność.
  • Cyfrowy wyświetlacz informuje na bieżąco o ustawionej temperaturze.
  • Witryna chłodnicza posiada certyfikat CE spełniający wymogi Sanepidu.
chłodzenie dynamiczne Zakres temperatury Agregat wewnętrzny
wbudowany agregat

Regał chłodniczy HUGO - to dobry wybór wysokiej klasy urządzenia

Regały chłodnicze charakteryzują się niezwykłą trwałością  i wykonaniem z wysokiej klasy komponentów. Urządzenia te pobierają małą ilość energii elektrycznej, zapewniają cichy tryb pracy oraz bezawaryjne użytkowanie przez wiele lat.  Regały te gwarantują doskonałą widoczność ekspozycji dzięki zastosowaniu transparentnych szklanych drzwi i oświetlenia LED.  Dodatkowo urządzenia wyposażone są w wysuwany agregat skraplający, który umożliwia wygodną obsługę posprzedażową.

Parametry:
Czynnik chodniczy:
R 290
Grubość w centymetrach:
74
Napięcie V:
230
Pojemność w litrach:
1939
Szerokość w centymetrach:
187
Waga w kilogramach:
370
Wysokość w centymetrach:
201
Zakres temperatur w stopniach Celsiusza:
od -1 do +5
Kolor komory wewnętrznej:
grafit,RAL 7016
Kolor obudowy zewnętrznej:
czarny,RAL 9005
Model:
HUGO PLUS IC

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Gastroprofit
Wincentego Danka 8, 31-229, 31-223 Kraków
31-223 Kraków
Poland

12 307 06 04
sklep@gastroprofit.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: