WhatsApp
Rabat na wybrane produkty przy zakupach powyżej 500 zł. Sprawdź z kodem DOWAKACJI. Promocja trwa jeszcze 
48 dni
17
34
43
Zadzwoń: 123070604

Profesjonalny Stół Gastronomiczny Narożny Z Szafką Nierdzewny 100x70x85

barcode Kod: MTP001689
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
Wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
Brak w magazynie
1 705,73 zł netto
2 098,05 zł brutto
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Profesjonalny Stół Gastronomiczny Narożny z Szafką Nierdzewny 100x70x85


Stół narożny z szafką został wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Taki materiał gwarantuje długa żywotność, odporność na zniszczenia i korozję oraz bezpieczeństwo przygotowywanych posiłków, ponieważ stal nie wchodzi w reakcje z żywnością. Narożny stół zapewnia oszczędność miejsca oraz idealne połączenie całego ciągu mebli w kuchni lub sklepie. Gładka powierzchnia zapewnia łatwe czyszczenie stołu z wszelkich zabrudzeń. Stół roboczy posiada szafkę z półkami, w której możesz umieścić potrzebne naczynia lub sprzęty.  Regulowane nóżki to kolejna zaleta stołu narożnego. Dzięki temu bez problemu dopasujesz wysokość stołu do swoich potrzeb oraz wysokości innych mebli. Stół narożny znajdzie zastosowanie jako blat roboczy w różnych dziedzinach gastronomii: w restauracjach, barach, cukierniach, masarniach, sklepach czy piekarniach. 

Parametry:
Pka:
Tak
Rodzaj wzmocnienia:
płyta MDF
Rant:
Tak
Materiał:
stal nierdzewna
Grubość w centymetrach:
70
Szerokość w centymetrach:
100
Wysokość w centymetrach:
85
Kolor.:
Inox

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Gastroprofit
Wincentego Danka 8, 31-229, 31-223 Kraków
31-223 Kraków
Poland

12 307 06 04
sklep@gastroprofit.pl

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×