WhatsApp

Stół do Pizzy z Blatem Granitowym 136x70 cm Hendi 236215

barcode Kod: 236215
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
Wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
Brak w magazynie
3 983,11 zł netto
4 899,23 zł brutto
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Stół do pizzy z blatem granitowym 136x70 cm Hendi 236215

Stół chłodniczy sałatkowy 3- drzwiowy z nadstawą i blatem granitowym - kod 236215 (dostarczany bez pojemników GN). Produkty Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w profesjonalnej kuchni oraz małej gastronomii.

Dlaczego warto wybrać profesjonalny stół chłodniczy z granitowym blatemStół do pizzy z blatem granitowym 136x70 cm | Hendi 236215 Szczegóły techniczne.

W celu zachowania jak największej higieny zainstalowano system automatycznego odparowania skroplin dzięki czemu nie trzeba co chwilę kontrolować oszronienia urządzenia, a w celu wyczyszczenia odłączać od prądu co nie tylko ułatwia pracę, ale zwiększa także elektrooszczędność.
Obudowa stołu chłodniczego wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej nie tylko wpływa na bardzo dobre prezentowanie się szafy oraz możliwość wkomponowania jej prawie w każde otoczenie ale także jest bardzo łatwa w utrzymaniu czystości.
Obsługę urządzenia ułatwiają cyfrowy wyświetlacz i elektroniczny termostat, pozwalające kontrolować temperaturę i regulować ją w zależności od naszych potrzeb. Stół chłodniczy sałatkowy zwiększa swoją funkcjonalność dzięki zainstalowanej nadstawie chłodniczej. Dodatkowo granitowy blat pozwala na zaoszczędzenie miejsca oraz bardzo dobrze się prezentuje. Jest także bardzo łatwy do utrzymania w czystości.

Specyfikacja techniczna stołu z blatem garanitowym

  • Ekologiczny czynnik chłodniczy R290
  • Obudowa wewnętrzna i zewnętrzna wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej AISI 201
  • Cyfrowy wyświetlacz, elektroniczny termostat
  • Chłodzenie statyczne wspomagane wewnętrznym wentylatorem
  • Klasa klimatyczna: 4
  • Otwór w blacie na pojemniki GN 1/6
  • Blat roboczy wykonany z granitu -Ergonomiczny uchwyt do otwierania drzwi
Parametry:
Ilość w opakow.::
1
Długość (mm):
1365
Szerokość (mm):
700
Wysokość (mm):
1070
ProductMaterials:
Stainless steel
ProductTempRangeTo:
8

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

INSTRUKCJA BEZPIECZEŃSTWA - GASTRONOMIA

W celu zapewnienia bezpiecznego użytkowania urządzeń i akcesoriów gastronomicznych, należy przestrzegać poniższych zasad i ostrzeżeń. Dotyczą one wszystkich grup produktów wykorzystywanych w profesjonalnej kuchni.

Zagrożenia ogólne i środki ostrożności

Porażenie prądem: Upewnij się, że wszystkie urządzenia elektryczne są prawidłowo uziemione i regularnie sprawdzane. Unikaj kontaktu z wodą podczas użytkowania.

Oparzenia: Pracując z gorącymi powierzchniami, używaj rękawic ochronnych i zachowuj ostrożność. Monitoruj temperaturę pracy urządzeń.

Skaleczenia i zranienia: Korzystaj z właściwych narzędzi i technik pracy. Zawsze noś rękawice ochronne i uważaj na ostre krawędzie.

Zatrzaśnięcia i przygniecenia: Stosuj osłony i zabezpieczenia w urządzeniach z ruchomymi elementami. Szkol pracowników z zakresu bezpiecznej obsługi.

Pożar: Regularnie czyść urządzenia z tłuszczu i innych łatwopalnych substancji. Sprawdzaj stan instalacji elektrycznej.

Wycieki substancji: W przypadku wycieku smarów lub chemikaliów natychmiast oczyść miejsce i stosuj środki ochrony osobistej.

Uderzenia i upadki: Zabezpiecz przechowywane surowce oraz elementy maszyn. W razie potrzeby używaj kasku ochronnego.

Hałas: Stosuj ochronniki słuchu i przeprowadzaj badania słuchu personelu.

Ergonomia: Dostosuj stanowiska pracy do użytkownika. Zapewnij ergonomiczne szkolenie dla personelu.

Szkodliwe substancje: Unikaj wdychania oparów i pyłów. Zapewnij wentylację i używaj masek ochronnych.

Zalecenia szczegółowe według grup produktowych Urządzenia grzewcze

Ryzyko oparzeń i pożaru.

Nie zostawiaj urządzeń bez nadzoru podczas pracy.

Unikaj kontaktu z gorącymi powierzchniami.

Używaj wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia chłodnicze

Przeznaczone do chłodzenia produktów spożywczych.

Regularnie serwisuj, aby uniknąć wycieków czynnika chłodniczego.

Zachowaj ostrożność – wilgoć może powodować poślizg.

Chemia gastronomiczna

Ryzyko poparzeń chemicznych i zatrucia oparami.

Nie spożywać. W razie kontaktu ze skórą lub oczami – przemyć wodą.

Używać zgodnie z instrukcją i przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

Ryzyko zranienia – szczególnie przy pracy z ostrymi elementami.

Nie wkładaj rąk do ruchomych części.

Stosuj ochronę słuchu przy głośnych urządzeniach.

Meble nierdzewne

Przeznaczone do kontaktu z żywnością.

Uważaj na ostre krawędzie w przypadku uszkodzeń.

Montaż zgodnie z instrukcją.

Urządzenia elektryczne

Ryzyko porażenia prądem i pożaru.

Podłączenie wyłącznie przez wykwalifikowany personel.

Unikać kontaktu z wodą i przeciążeń instalacji.

Urządzenia gazowe

Ryzyko wybuchu i pożaru.

Regularnie sprawdzaj szczelność instalacji gazowej.

Podłączaj wyłącznie przez uprawnione osoby.

Akcesoria gastronomiczne

Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością.

Ryzyko zranienia przy ostrych narzędziach.

Uważaj na metalowe elementy pozostawione na gorących powierzchniach.

Dotyczy wszystkich produktów

Wszystkie produkty posiadają oznaczenie CE oraz spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.

Używaj produktów wyłącznie zgodnie z ich przeznaczeniem.

Przed pierwszym użyciem zapoznaj się z instrukcją obsługi.

Regularne przeglądy i serwis znacząco zmniejszają ryzyko awarii.

W razie awarii natychmiast odłącz urządzenie od zasilania – nie naprawiaj samodzielnie.

Przechowuj urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×