WhatsApp
Godziny pracy infolinii 123070604
24 grudnia 8:00-12:00
27 grudnia 8:00-16:00

Termos 10L do transportu żywności ø300x270 | Hendi 707470

Kod: 707470
Dostępność: duża ilość
471.36
471.36
447.79 447.79 cena z kodem: HEN5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Paczkomat 15
  • Poczta Polska, Żabka 15
  • Kurier 20
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Termos 10L do transportu żywności ø300x270 Hendi 707470

Specjalistyczny, a jednocześnie ekonomiczny w zakupie termos Hendi 707470 przeznaczony dla firm cateringowych. Służy do utrzymania ciepła przewożonych potraw i płynów. Termos 10L do transportu żywności ø300x270 Hendi 707470 ma przestrzeń między ściankami wypełnioną specjalnym tworzywem izolującym, co zapewnia utrzymanie temperatury potrawy od 4 do 6 h. Obudowa termosu 707470 i jego pokrywa ze stali AISI 201 ma grubość 0,7 mm.

Budowa termos Hendi 707470

Wnętrze termosu i wnętrze pokrywki wykonane są ze stali AISI 304 o grubości 0,7 mm, polerowanej na wysoki połysk. Dwa ergonomiczne uchwyty termosu Hendi 707470, każdy mocowany siedmioma zgrzewami - służą do bezpiecznego przenoszenia. Izolowana pokrywa z uchwytem oraz wentylem odpowietrzającym dla łatwego otwierania. 

Uszczelka i łatwe czyszczenie - Hendi 707470

Profilowana silikonowa uszczelka, wyjmowana do lepszego zachowania higieny oraz  pokrywa zamykana na 6 zatrzasków poprawiają komfort użytkowania. Dół termosu wyposażony w czarną gumową obręcz mocowaną  na nakrętki (co ułatwia piętrowanie termosów) i jednocześnie zabezpiecza przed uszkodzeniem termosu lub podłoża. Możliwość piętrowania wyłącznie termosów o tej samej średnicy (z tej samej serii Hendi).

Parametry:
Ilość w opakow.::
1
Średnica wewnętrzna (mm):
270
Waga itemu netto (kg):
5.3
Wysokość wewnętrzna (mm):
200
Cecha:
10 l
Średnica (mm):
300
Objętość użytkowa (L):
10
Wysokość (mm):
270
Kolor.:
srebrny

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: