WhatsApp

Termos 35l do Transportu Żywności Ø380x440 Hendi 707517

barcode Kod: 707517
Dostępność: średnia
Wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Paczkomat 9,99 zł brutto
  • ORLEN Paczka 15,00 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
  • Kurier pobranie 35,00 zł brutto
469,34 zł netto
577,29 zł brutto
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Jaki tani termos do żywności wybrać? Poznaj Termos 35L do transportu żywności ø380x440 Hendi 707517

Specjalistyczny, a jednocześnie ekonomiczny w zakupie termos Hendi 707517 przeznaczony dla firm cateringowych. Służy do utrzymania ciepła przewożonych potraw i płynów. Termos 35L do transportu żywności ø380x440 Hendi 707517 ma przestrzeń między ściankami wypełnioną specjalnym tworzywem izolującym, co zapewnia utrzymanie temperatury potrawy od 4 do 6 h. Obudowa termosu 707517 i jego pokrywa ze stali AISI 201 ma grubość 0,7 mm.

Budowa termos Hendi 707517

Wnętrze termosu i wnętrze pokrywki wykonane są ze stali AISI 304 o grubości 0,7 mm, polerowanej na wysoki połysk. Dwa ergonomiczne uchwyty termosu Hendi 707517, każdy mocowany siedmioma zgrzewami - służą do bezpiecznego przenoszenia. Izolowana pokrywa z uchwytem oraz wentylem odpowietrzającym dla łatwego otwierania. 

Uszczelka i łatwe czyszczenie - Hendi 707517

Profilowana silikonowa uszczelka, wyjmowana do lepszego zachowania higieny oraz  pokrywa zamykana na 6 zatrzasków poprawiają komfort użytkowania. Dół termosu wyposażony w czarną gumową obręcz mocowaną  na nakrętki (co ułatwia piętrowanie termosów) i jednocześnie zabezpiecza przed uszkodzeniem termosu lub podłoża. Możliwość piętrowania wyłącznie termosów o tej samej średnicy (z tej samej serii Hendi).

Parametry:
Ilość w opakow.::
1
Średnica wewnętrzna (mm):
350
Waga itemu netto (kg):
9.1
Wysokość wewnętrzna (mm):
380
Cecha:
36 l
Średnica (mm):
380
Objętość użytkowa (L):
36
Wysokość (mm):
440
Kolor.:
srebrny

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×