WhatsApp
Infolinia 123070604
Zamówienia złożone i opłacone w 2024 roku będą zafakturowane z datą grudniową.

Termos Do Żywności Z Kranem 15l Profi Line Hendi 710135

Kod: 710135
Dostępność: średnia ilość
588.68
588.68
559.25 559.25 cena z kodem: HEN5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 10
  • Paczkomat 10
  • Poczta Polska, Żabka 10
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Jaki termos do żywności z kranem wybrać? Poznaj naszą propozycję: Termos do żywności z kranem 15L Profi Line Hendi 710135

Spośród wielu modelu na rynku, nasza propozycja przeznaczona jest dla firm cateringowych i innych rodzajów działalności. Termos służy do utrzymania ciepła przewożonych potraw i płynów. Przestrzeń między ściankami w Termos do żywności z kranem 15L Profi Line Hendi 710135, wypełniona specjalnym tworzywem izolującym, które zapewnia utrzymanie temperatury potrawy od 6 do 8 godzin.

Termos z kranem Hendi 710135 - obudowa

Mocna obudowa termosu Hendi 710135, a także pokrywa ze stali AISI 430 o grubości aż 0,8 mm gwarantują wysokie parametry izolacyjne. Dwa ergonomiczne uchwyty termosu 710135, z których każdy mocowany jest dziewięcioma zgrzewami. Dzięki temu korzystanie z termosu Hendi 710135 jest bezpieczne i wygodne. Kran ze stali nierdzewnej z wylewką umieszczoną na wysokości około 45 mm od podłoża wyposażony w system gwarantujący jego długotrwałą eksploatację.

Korzystaj wygodnie i bezpiecznie - Termos do żywności z kranem 15L Profi Line Hendi 710135

Termos Hendi wyposażony jest w duży wentyl odpowietrzający dla łatwego otwierania. Gruba silikonowa uszczelka, wyjmowana do lepszego zachowania higieny. Pokrywa jest zapykana na aż 6 zatrzasków710135 Dół termosu Hendi 710135 wyposażony w czarną gumową obręcz mocowaną na śruby, co ułatwia piętrowanie termosów i jednocześnie zabezpiecza je przed uszkodzeniem. Możliwość piętrowania różnych modeli do 35L.

Parametry:
Ilość w opakow.::
1
Średnica (mm):
330
Objętość użytkowa (L):
15
Wysokość (mm):
280

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: