WhatsApp
Infolinia 123070604
Zamówienia złożone i opłacone w 2024 roku będą zafakturowane z datą grudniową.

Torba Do Pizzy Dla Dostawcy 4x Karton 45x45 Podgrzewanie Stelaż Furmis T4lpu

Kod: T4LPU

- wykonana z mocnego i łatwo zmywalnego materiału - posiada przezroczystą kieszeń na rachunki - wyposażona w rzep umożliwiający regulację - zapewnia doskonałe właściwości termoizolacyjne w najtrudniejszych warunkach - kolory: czerwony z czarnymi wstawkami lub czarny z czerwonymi wstawkami - przy składaniu zamówienia proszę określić kolor, inaczej wysyłamy losowy - wymiary wewnętrzne: 470x470x210 - wymiary zewnętrzne: 520x520x240 - torba podgrzewana za pomocą mat grzewczych wszytych w materiał - zapewnia możliwość utrzymania temperatury do 85 st. C - torba przystosowana do pracy w instalacji 12V - posiada zabezpieczenie termiczne - torba usztywniona za pomocą stelaża - producent: Furmis - kod: T4LPU

Dostępność: duża ilość
656.06
656.06
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • wykonana z mocnego i łatwo zmywalnego materiału
  • posiada przezroczystą kieszeń na rachunki
  • wyposażona w rzep umożliwiający regulację
  • zapewnia doskonałe właściwości termoizolacyjne w najtrudniejszych warunkach
  • kolory: czerwony z czarnymi wstawkami lub czarny z czerwonymi wstawkami
  • przy składaniu zamówienia proszę określić kolor, inaczej wysyłamy losowy
  • wymiary wewnętrzne: 47x47x21 cm
  • wymiary zewnętrzne: 52x52x24 cm
  • nowość - torba podgrzewana za pomocą wyjmowanego pada grzewczego
  • zapewnia możliwość utrzymania temperatury do 85 st. C
  • torba przystosowana do pracy w instalacji 12V
  • posiada zabezpieczenie termiczne
  • torba usztywniona za pomocą stelaża
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Potrzebujesz torbę z własnym logo? 

Skontaktuj się z nami. Wykonujemy torby i plecaki do pizzy dla największych sieci pizzerii w Polsce. Zwiększ rozpoznawalność własnej marki dzięki widocznej grafice z logo Twojej gastronomii.

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Furmis
Wojska Polskiego 9BA
39-300 Mielec
Poland

731 502 502
furmis@furmis.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: